Visa kurser.se som: Mobil
Visar 1-2 av 2 träffar
 

Info om Dreamweaver 

Många av de webbsidor som du besöker har tagit hjälp av programmet Adobe Dreamweaver för att skapas. I programmet finns en användarvänlig verktygspanel och olika vyer för programmeringskoder. Dreamweaver, som ursprungligen skapades av företaget Macromedia, har utvecklats efter marknadens behov och webben som hela tiden förändras. I de senare versionerna av Dreamweaver finns stöd för webbteknologier som CSS, JavaScript, och olika programmeringsspråk och ramar som inkluderar ASP och PHP. Programmet finns för både Mac och Windows operativsystem. Om du är nybörjare så kommer du att få lära dig hur du skapar en hemsida från grunden efter bara några lektioner. 

Genom att klicka på en kurs i listan presenteras information om kursens upplägg, datum, pris o.s.v. Om du vill anmäla ditt intresse till kursen eller saknar någon information så kan du enkelt skicka en intresseanmälan till kursarrangören så återkommer de med mer information till dig.

Jämför kurser
Distansskolan.se - grafiska kurser

BLI ETT PROFFS PÅ

Desktop Publishing
Webb – Video – Foto


DISTANSKURSER
När, var och hur du vill!

Kurser av Certifierade experter

Läs mer
Distansskolan.se

Grund – Fortsättning
Porträtt – Natur
Blommor


4 & 8 veckor från 1995 kr.
Inkl moms och bok (värde ca 450 kr)

Läs mer
Arbeta effektivare i sociala medier
MediakurserOnline.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer