Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

Visar 1-2 av 2 träffar
 

Info om Dreamweaver 

MĂ„nga av de webbsidor som du besöker har tagit hjĂ€lp av programmet Adobe Dreamweaver för att skapas. I programmet finns en anvĂ€ndarvĂ€nlig verktygspanel och olika vyer för programmeringskoder. Dreamweaver, som ursprungligen skapades av företaget Macromedia, har utvecklats efter marknadens behov och webben som hela tiden förĂ€ndras. I de senare versionerna av Dreamweaver finns stöd för webbteknologier som CSS, JavaScript, och olika programmeringssprĂ„k och ramar som inkluderar ASP och PHP. Programmet finns för bĂ„de Mac och Windows operativsystem. Om du Ă€r nybörjare sĂ„ kommer du att fĂ„ lĂ€ra dig hur du skapar en hemsida frĂ„n grunden efter bara nĂ„gra lektioner. 

Genom att klicka pÄ en kurs i listan presenteras information om kursens upplÀgg, datum, pris o.s.v. Om du vill anmÀla ditt intresse till kursen eller saknar nÄgon information sÄ kan du enkelt skicka en intresseanmÀlan till kursarrangören sÄ Äterkommer de med mer information till dig.

JÀmför kurser
Distansskolan.se - grafiska kurser

BLI ETT PROFFS PÅ

Desktop Publishing
Webb â€“ Video â€“ Foto


DISTANSKURSER
NĂ€r, var och hur du vill!

Kurser av Certifierade experter

LĂ€s mer
Distansskolan.se

Grund – FortsĂ€ttning
PortrĂ€tt – Natur
Blommor


4 & 8 veckor frÄn 1995 kr.
Inkl moms och bok (vÀrde ca 450 kr)

LĂ€s mer
Arbeta effektivare i sociala medier
MediakurserOnline.se

Marika har gĂ„tt en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag anvĂ€nder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

LĂ€s mer