Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Visar 1-8 av 8 träffar
 

Om Adobe Flash

I Adobe Flash arbetsområden ingår animation, video och interaktivitet. Flash har idag utvecklats till att bli världens mest använda datorprogram för dessa områden. Flash används både av designers och programmerare och förekommer på både IT-företag och mediabyråer. Även många privatpersoner har som hobby att skapa animationer för eget bruk.

Interaktivitet i Adobe Flash

Man skulle kunna säga att Flash manipulerar vektor- och rastergrafik för att ge animering av text, illustrationer och stillbilder. Flash är interaktivt för användare och kan fånga användarens input via mus, tangentbord, mikrofon och kamera. Flash innehåller ett objektorienterat programmeringsspråk som kallas ActionScript.

Lär dig programmet 

Vill du också lära dig att använda Flash? Då har du kommit helt rätt. Att gå en kurs i Flash är det bästa sättet för att komma igång och använda programmet. För varje kurs som du ser i listan här ovan presenteras information om kursens innehåll, startdatum, pris o.s.v. Om du vill ha mer information om en kurs ber vi dig skicka en intresseanmälan till de som arrangerar kursen så återkommer de med information till dig. 

Jämför kurser
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer