Certifierad marknadsförare

Distanslära
Kursinformation
Distans
1 termin
Löpande starter
Sista anmälan: Löpande starter
21 000 SEK Momsfri
Heltid/deltid

Video

Digital marknadsföring

Kursbeskrivning

Utbildningen Certifierad marknadsförare är heltäckande och aktuell, och riktar sig till dig som vill jobba som digital marknadsförare eller marknadsassistent, antingen på en marknadsföringsbyrå eller på ett företags marknadsavdelning. Du får inblick i alla delar av arbetet, från analys av mål, målgrupper och kanaler till hur vi jobbar i Googles system. 

Föreläsningar att lyssna på när du vill, specialanpassat kursmaterial, reflektionsövningar och övningar i programmen - allt ingår i utbildningen. Dessutom kommer du ta två Google-certifikat, och därmed bli redo att jobba direkt i Googles system med att analysera webbsidor, förbättra sökresultat och köpa annonser.

Detta ingår i Certifierad marknadsförare

Studietid en termin och tillgång till utbildningen i ett år, samt:

 • Inspelade föreläsningar
 •   Digital litteratur
 •   Självrättande test
 •   Certifikat  i 
  -   Google Analytics
  -   Google Ads
  -   Google Tag manager

 Ämnesexperter:Sofia Stenfeldt & Emely Hesselgren

Förinspelade föreläsningar med aktuella kunskaper.

 Pedagogiska lärare:Sofia Stenfeldt & Emely Hesselgren

Pedagogisk vägledning av yrkeshögskolelärare med kunskaper inom ämnet.

 Videoföreläsningar

Titta på 15 förinspelade föreläsningar av högsta kvalitet som kan ses både på datorn och mobilen så många gånger du behöver. 

 Kunskapstester & övningar 

Självrättande tester och reflektionsövningar av de olika blocken för att kunna säkerställa din kunskapsnivå.

 Praktiskt arbete

Praktiskt arbete i din egen takt, genom marknadsföring-systemen Google Ads och Google Analytics. 

 Diskutera med andra

Diskutera och ta hjälp av dina tillgängliga kurskamrater.


Studera digitalt - så här går det till

Se, läs, öva och förbättras

Vi har samlat föreläsningarna, litteraturen, kunskapstesterna och prov på ett och samma ställe. Titta på videon nedan för att se exakt hur det går till!

Certifikat

Du erhåller ett diplom när du har avklarat alla moment och ett certifikat efter genomfört praktiskt arbete i marknadsföringsystemen Google Ads och Google Analytics. 

Ämnesexpert & lärare

Emely Hesselgren

Emely är kommunikationsstrateg och content manager med drygt 20 års erfarenhet av att jobba med kommunikation och marknadsföring, främst inom näringslivet. Hon har bland annat ansvarat för kommunikationsstrategier, marknadsplaner, content, varumärke och digitala projekt. Emely har bred erfarenhet som projektledare för både webbplatser och komplexa e-handelsprojekt.

Drivkrafter

Jag drivs av riktigt bra kommunikation som verkligen berör målgruppen på precis det sätt som man hade hoppats på. Att kunna kombinera riktigt bra kommunikation med analys för att optimera och utveckla är också något som ligger mig varmt om hjärtat.

Sen har jag en stor fascination för att hitta arbetssätt, processer och verktyg för att utveckla medarbetare, elever och kollegor. Man skulle kunna säga förändringsledning i marknadsorganisationer helt enkelt.

Ämnesexpert & lärare

Sofia Stenfeldt

Sofia är kommunikationsstrateg med över 25 års erfarenhet från framförallt ideell sektor. Hon är expert på PR och förändrings-kommunikation och utbildar i flertalet kurser inom detta. Sofia är också rutinerad förändrings- och processledare och har arbetat i flera projekt inom utveckling av intern kommunikation.

Drivkrafter

Smart och effektiv marknadsföring och kommunikation som leder till effekt och där jag får se mina kunders affärer växa och utvecklas men där jag också får se människor växa och utvecklas är något som stimulerar mig.

I lärarrollen blir jag alltid lika glad när studerande att utvecklas till självständiga digitala marknadsförare, och ifrågasätter mig som lärare.

Får jag jobba normkritiskt blir jag extra glad!

Kostnader

Betala tryggt med KLARNA

 • 14 dagars öppet köp
 • Få först betala sen
 • Dela upp betalningen per månad
 • Betala med kort
 • Betala efter 30 dagar
 • Direkt betalning

Intresseanmälan

Intresserad av Certifierad marknadsförare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Distanslära

digital redovisningsekonom

Distanslära - För dig som är i behov av kompetensutveckling för att konkurrera på dagens arbetsmarknad.

Distanslära erbjuder en unik utbildningsform genom att förenaämnesexperter, utbildade lärare och teknik. Genom dagens teknik erbjuder vi flexibilitet, lättillgängliga föreläsningar med auto-transkribering och digital litteratur för att kunna studera var som helst, när som helst.  Distanslära strävar alltid efter att...


Läs mer och visa alla kurser med Distanslära
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad marknadsförare!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 324 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Certifierad marknadsförare, fyll i följande uppgifter: