Kom igång med skrivterapi

Längd
Egen takt
Pris
1 200 SEK
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill! Du köper kursen direkt på skrivterapicentrum.se se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
1 200 SEK
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill! Du köper kursen direkt på skrivterapicentrum.se se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 1 200 SEK / person

Kursbeskrivning

Kom igång med skrivterapi

Kom igång med skrivterapi

Är du nyfiken på skrivterapi?

✏️ SKRIVTERAPI KAN HJÄLPA DIG MED:

  • Självinsikt och personlig tillväxt: Skrivterapi kan hjälpa till att öka självmedvetenhet och förståelse för sig själv och ens liv. Genom att skriva regelbundet kan man upptäcka mönster, styrkor och svagheter samt identifiera mål och önskemål för framtiden.
  • Stresshantering och emotionell läkning: Genom skrivandet kan man släppa på stress och spänning, samt bearbeta och läka från trauman eller svåra upplevelser. Att sätta ord på ens erfarenheter kan hjälpa till att frigöra mentala och emotionella blockeringar och främja en känsla av lättnad och inre frid.
  • Självreflektion och inre utforskning: Skrivterapi är en metod för att utforska och reflektera över ens tankar, känslor och upplevelser. Genom att skriva kan man komma i kontakt med djupa känslor och tankemönster som kan vara svåra att identifiera på annat sätt.

Terapeutiskt skrivande erbjuder ett enkelt och kraftfullt sätt att reflektera över din vardag. Genom denna kurs upptäcker du hur skrivandet kan vara både hjälpsamt och effektivt för din personliga utveckling och din mentala hälsa.

Låt denna kurs bli en kickstart för att komma igång med ditt terapeutiska skrivande📝

✏️ INNEHÅLL:

  • Hitta din skrivrutin
  • Vad är skrivterapi
  • Vikten av reflektion
  • Varför ska du skriva

+ en PDF med skrivtekniker & skrivövningar.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill! Du köper kursen direkt på skrivterapicentrum.se

  • Kurs
  • Distans

Varför välja Skrivterapicentrum?

Distansutbildningar

Du väljer startdatum

Erbjuder delbetalning

Målgrupp

Våra digitala kurser inom skrivterapi vänder sig till:

  1. Yogalärare och yogautövare: För dem som vill fördjupa sin praktik genom självreflektion och personlig utveckling.
  2. Terapeuter och coacher: Som söker nya verktyg för att stödja sina klienter på deras resa mot självinsikt och läkning.
  3. Vårdpersonal och omsorgsarbetare: För att erbjuda ett komplement till traditionella behandlingsmetoder och främja helhetsvård.
  4. Lärare och pedagoger: Som vill integrera skrivande som ett verktyg för att stödja elevernas emotionella och personliga utveckling.
  5. Personer med stress och psykisk ohälsa: Som letar efter alternativa metoder för att hantera och minska stress, och öka sitt välbefinnande.
  6. Kreativa individer: Som vill utforska sin kreativitet och använda skrivandet som en metod för självuttryck och utveckling.
  7. Alla som söker personlig utveckling: För dem som vill lära känna sig själva bättre, bearbeta sina tankar och känslor, och hitta balans i livet.

Inga förkunskaper krävs, den som är intresserad av personlig utveckling.

Kursinnehåll

✏️ INNEHÅLL:

  • Hitta din skrivrutin
  • Vad är skrivterapi
  • Vikten av reflektion
  • Varför ska du skriva

+ en PDF med skrivtekniker & skrivövningar.

Kursupplägg:

  • Flexibelt lärande: Gå kurserna helt i din egen takt, när och var det passar dig.

Kursledare

Jessica Hjert -Utbildare & skrivterapeut.

Beteendevetare med en fil.kand. i psykologi, coach och KBT-terapeut. Hon är grundare av Skrivterapicentrum Sverige och Danmark, och har över 15 års erfarenhet som terapeut med egen samtalsmottagning. Jessica har utbildat över 30 skrivterapeuter och har en gedigen bakgrund inom sitt område.

”Skrivterapicentrum grundades med visionen att erbjuda en unik och effektiv metod för terapi och personlig utveckling. Vi strävar efter att minska människors lidande och göra terapeutiskt skrivande till en lika självklar behandlingsmetod som samtalsterapi. Vi vill att alla människor ska ha kunskapen och möjligheten att använda pennan som ett verktyg för psykisk hälsa och välbefinnande.”

Skrivterapicentrum.se

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kom igång med skrivterapi och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Skrivterapicentrum
Industrigatan 8
462 38

Välkommen till skrivterapicentrum.se

Din utbildare Jessica, grundare av Skrivterapicentrum, är beteendevetare och KBT-terapeut med över 15 års erfarenhet av terapeutiskt skrivande. Hon har inte bara använt skrivande för att läka sig själv, utan också som terapeut hjälpt många andra genom pennans kraft. Genom...

Läs mer och visa alla kurser med Skrivterapicentrum

Highlights