Workshop - marknadsföring

Längd
1 tillfälle
Pris
2 100 SEK
Längd
1 tillfälle
Pris
2 100 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till en inspirerande och nyskapande workshop i marknadsföringens teoretiska värld. Här kommer vi att utforska och fördjupa oss i betydelsen av en framgångsrik marknadsföring. Genom spännande och interaktiva sessioner kommer vi att dyka ner i de senaste trenderna och strategierna för att maximera din närvaro och framgång på marknaden.

Under workshopen kommer vi att sätta fokus på kraften i sociala medier och hur du kan använda dem som en kraftfull plattform för att nå ut till din målgrupp. Vi kommer att analysera och diskutera olika strategier och tekniker för att skapa engagemang och bygga starka varumärken online.

Dessutom kommer vi att utforska vikten av välutformade hemsidor och hur de kan fungera som en central del av din marknadsföringsstrategi. Vi kommer att gå igenom de bästa praxis för att skapa en användarvänlig och attraktiv webbplats som lockar besökare och konverterar dem till kunder.

Men det är inte allt! Vi kommer också att ge dig värdefulla insikter och tips om vad du bör tänka på inför utställningar och evenemang. Vi kommer att dela med oss av våra erfarenheter och ge dig verktygen för att skapa en minnesvärd och framgångsrik närvaro på dessa viktiga tillfällen.

Denna workshop är inte som någon annan. Vi strävar efter att vara unika och kreativa i vår tillvägagångssätt. Vi kommer att utmana det konventionella och ge dig nya perspektiv och idéer som kommer att ta din marknadsföring till en helt ny nivå.

Så varför vänta? Anmäl dig till vår workshop och låt oss tillsammans utforska marknadsföringens spännande värld på ett sätt som du aldrig tidigare har upplevt. Välkommen till en workshop som kommer att förändra ditt synsätt och ge dig verktygen för att nå framgång i dagens konkurrensutsatta marknad.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kostnader

2100 kr

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop - marknadsföring och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Ateljé ArtWorks by Michel Kalogridis
Metallgatan 21 A
252 72 Ängelholm Skåne

Välkommen till Ateljé ArtWorks by Michel Kalogridis!

Konstnär som med öppet sinne och nyfikenhet experimenterar med tekniker för att söka sig bortom in i det okända. Konsten och kreativitet har varit mitt språk så långt jag kan minnas. Det är där jag känner mig stark och trygg....

Läs mer och visa alla kurser med Ateljé ArtWorks by Michel Kalogridis

Highlights