Kom i julstämning – 5 tips på julpyssel

Längtar du också efter julen och allt vad det innebär? Kom i julstämning redan nu med hjälp av lite julpyssel! kurser.se tipsar om 5 julpyssel som passar både för barn och vuxna. 

Tips på julpyssel

Längtar du också efter julen och allt vad det innebär? Kom i julstämning redan nu med hjälp av lite julpyssel! kurser.se tipsar om 5 julpyssel som passar både för barn och vuxna. 

Bind din egen julkrans

Välkomna dina gäster med en julkrans du har gjort själv i år. Många kransar görs av vintergröna blad men vill du ha lite mer färg kan du även använda rönnbär som bas. Din julkrans kan du dekorera med vinteräpplen, pärlor eller annat som passar i ditt hem. 

Baka sötsaker med julens smaker

Skippa den traditionella Aladdinasken i år och baka dina egna sötsaker. Julgodis i alla dess former är ett enkelt sätt att imponera på släkten och dessutom något som är kul att göra tillsammans i väntan på tomten. Prova nya recept, lär dig gamla klassiker eller satsa på en mer hälsosam jul med nyttiga sötsaker.

Kurser i bakning och desserter

Gör presenter till nära och kära

De flesta uppskattar idag en present som du har lagt ner din tid och kärlek på mer än något du köpt i en affär. Kom in DIY-andan och hållbarhetstänket och skapa personliga presenter till dina nära och kära. Det kan vara allt från något ätbart till en fotobok. Bara fantasin sätter gränser!

Kurser i hantverk

Vegetariskt julbord - tips

Utöka julbordet med nya rätter

Julen är full av traditioner och de märks framförallt när det kommer till maten på julbordet. Köttbullar, Janssons frestelse, sill, ägghalvor och julskinka. Varför inte passa på att lyxa till det i år och göra din egen korv eller göra ett helt vegetariskt julbord?

Matlagningskurser

Måla egna julkort och juletiketter 

Gör någon du tycker om extra glad med ett personligt målat julkort. Eller smycka dina julklappar med fina etiketter. Din familj och vänner kommer att bli överraskade och glada av din personliga hälsning. Glöm bara inte bort att posta julkorten i tid så att de kommer fram!

Målarkurser

BONUS! Gör din egen julbock

Återuppliva en historisk julsymbol! Julbockens historia sträcker sig långt bak. Idag är det mest en prydnad i våra hem som får komma fram i juletid. Har du aldrig haft en julbock och inte riktigt vet var du ska placera den? Den passar utmärkt bredvid granen, på balkongen eller kanske till och med som dörrstopp. Gör din egen julbock i år i halm, granris eller trä.

Jag vill gå en julkurs

Läs mer

Vegetarisk julbord – gör vegetariska varianter av dina favoriter


Annonser