Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Därför ska du gå en sommarkurs!

Därför ska du gå en sommarkurs!

Vill du ha en sommar fylld med utmaningar och lära dig något nytt? Ta vara på sommarmånaderna på bästa sätt och gå en sommarkurs! Det finns en mängd olika typer av kurser att välja bland, allt från sport till hantverk och personlig utveckling. Kursernas längd varierar, så oavsett hur mycket tid du har till att gå en kurs finns det något för dig! Här har vi samlat flera bra anledningar till varför du ska gå en sommarkurs. 

En chans att byta miljö

Varför inte ta tillfället i akt och slå samman semester och utbildning? Det finns sommarkurser där du bor på internat tillsammans med de andra kursdeltagarna. Det är ett perfekt tillfälle för ett miljöombyte samtidigt som du kan lägga hela ditt fokus på kursen. En semesterkurs helt enkelt, där du får utrymme att utvecklas.

Mer tid för ditt intresse

Låt inte sommar och ledighet hindra dig från att utöva din favorit hobbyaktivitet. När du har ledigt har du desto mer tid över till det som du tycker bäst om att göra. Tid som du kan använda för att vässa dina kunskaper eller kanske lära dig något helt nytt! För dig som gärna vill vara hemma under sommaren eller som kanske är bortrest finns det kurser på distans. 

Lär känna nya människor 

Att gå en sommarkurs är ett bra tillfälle att träffa nya bekantskaper som har liknande intressen som dig och som du kanske aldrig hade träffat annars. Ni får möjlighet att byta kunskap och lära av varandra i den hobby eller intresseområde som ni delar. Kanske finner du en vän för livet! 

Utmana dig själv 

Det är en perfekt möjlighet att utmana dig och lära dig något du inte vågat testa förut! Varför inte lära dig ta den där perfekta semesterbilden genom att gå en fotokurs? Eller att skapa något som att snickra egna möbler, eller lära sig ett nytt språk och gå en språkkurs.

Är du en av alla dem som har svårt att slappna av när semestern väl kommer?

Då skulle du må bra av att gå en sommarkurs i mindfulness. Där kan du få verktyg som hjälper dig att vara mer närvarande i stunden och hur du ska göra för att få den bäst möjliga återhämtningen så att du verkligen kan ta tillvara på sommaren. 

Här hittar du din sommarkurs! 

Senast uppdaterad: 31 mar 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-05-16

Så blir du influencer

Hur jobbar du med dina sociala kanaler? kurser.se har sammanställt 6 enkla tips som hjälper dig skapa värdefulla inlägg för att nå en större publik. Du får konkreta verktyg på hur du kan analysera konkurrenter, undersöka hashtags, med mera. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-09

6 saker du aldrig ska göra när du är stressad

"Stressad på jobbet?" kan idag nästan upplevas som en retorisk fråga, är inte alla det? Enligt Statistiska Centralbyrån är stress i arbetslivet något som ökar kraftigt. Vi behöver helt enkelt all hjälp vi kan få för att ta itu med problemet! kurser.se har listat 6 saker du aldrig bör göra när du är stressad.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-04-30

Lär dig något nytt - 5 populära distanskurser

Skulle du vilja lära dig något nytt, investera i din personliga utveckling eller kanske hitta en ny hobby? Gå en distanskurs! Genom att gå kurs på distans kan du välja vilken tid och plats som passar just dig. Utbudet på distanskurser är stort och här har vi samlat några populära kategorier.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.