Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Stockholm, Vällingby
0 SEK
Kommande starter
Stockholm
Löpande resor  
0 SEK
Vällingby
Löpande resor  
0 SEK
Engelska

Kursbeskrivning

Magiska La Gomera, Kanarieöarna  19-26/10 2019

Res iväg från höstrusket och upplev en unik inre och yttre resa med oss.Vi utforskar tillsammans de 5 elementen Jord, Eld, Luft, Vatten, Eter genom Hatha Yoga & Rörelsemeditationer. 6 dagar av läkning, avslappning, själsligt stärkande!

Hatha Yoga 

I hatha yoga passen arbetar vi med de fem elementen, där Jonathan leder dig att utforska de olika aspekterna av varje element i de olika positionerna och förståelserna av övning av hatha yoga. Jonathan har undervisat Yoga till tusentals människor under de senaste 17 åren och har utövat yoga i 30 år. Han har en jordnära inställning till yoga och meditation som gör det lätttillgängligt för alla från nybörjare till avancerade.

Meditation i rörelse

"Medveten rörelse / rörelsemeditationer" leds av Daniel som har tränat 5Rhythms sedan 2001 och har ett 3-graders svart bälte inom kampsport. Daniel är en certifierad yoga lärare, utbildad i indiansk medicin sedan 2000, lärare i personlig utveckling och ledarskap och mer sedan många år.Detta är en rörelse-meditationsupplevelse som genom vägledning och rörelse rör oss grundligt och intuitivt på en resa genom de fem elementen, den inre upplevelsen av rörelse och våra olika aspekter av oss själva.

Indianska läror  

Lärdom från ett medicinhjul kommer att stödja förståelsen av elementen, oss själva och andra, vår hälsa, hur man använder energi på ett balanserat sätt  och mycket mer. Det holistiska förhållandet mellan gamla traditionella läror ger mycket skönhet och förståelse för livet som många människor i den moderna världen har förlorat och som kan hjälpa oss att hitta balans även i dagens samhälle.

En kraftfull kombination 

Tillsammans kommer yogan och rörelserna att stödja våra kroppens behov av helande och läkning. Det här är en fantastisk möjlighet till en underbar upplevelse i en vacker miljö, med god mat, hjärtliga människor, gammal kunskap, musik, rörelse och mer.

Fira dig själv och livet, njut, slappna av och släpp taget!

Kostnader

Se hemsida för mer info om kurspris och boende

Kursledare

Jonathan Pritchard och Daniel Ekholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yogaresor.

Västerorts Yoga & RehabCenter

VM Yoga

Yogakurser - Pilates - Tai Chi - Mindfulness - Zumba - Afrikansk Dans

Västerorts Yoga & RehabCenter i Vällingby! Hos oss kan du utöva Hatha Yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Mindfulness, Medicinsk Yoga, Pilates/Core, Senior Yoga, Gravid Yoga med profylaxträning, Mamma/Baby CoreYoga med babymassage. Vi har också kurser i Afrikansk dans, Zumba och...


Läs mer och visa alla kurser med Västerorts Yoga & RehabCenter

Kontaktuppgifter till Västerorts Yoga & RehabCenter

Västerorts Yoga & RehabCenter

Siktgatan 1
162 50 Vällingby

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yogaresor!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner