Raw praliner

SV Malmö, i Malmö
Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
16 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
16 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Den här eftermiddagen äger rum i vårt mysiga kök på Grynbodgatan där Ylva lär dig att laga raw praliner med olika nötter och mandlar. Vilken kommer bli din favorit?

INNEHÅLL
Här lär du dig att laga både nöt och mandelsmör och att temperera choklad. Av smöret och den tempererade chokladen lagar vi nougat som vi sedan doppar i choklad. Vi pratar också om andra användningsområden där nöt- och mandelsmör passar bra. Du får med dig recept hem både på nougat och recept på annat du kan göra av nöt- och mandelsmör. Under fikapausen berättar Ylva om nötternas, mandelns och chokladens väg till oss. Du får ta med dig hem ett 20-tal praliner.

KURSLEDARE
Ylva Rancken-Lutz är sociolog med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA och senast pralintillverkning i Sverige. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har dom senaste 5 åren lett henne in på en ny bana i livet. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning, undervisning och som konsult i social hållbarhet.

VIKTIG INFORMATION
Ta med eget förkläde eller oömma kläder. Råvaror tillkommer med 130:-. Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelandefältet i samband med anmälan.

Veckodag: Lördag
Tid: 14:00-18:00
Ledare: Ylva Rancken-Lutz
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 november, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Raw praliner och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights