Tårtverkstad

SV Malmö, i Malmö
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 725 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 725 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

För dig som vill lära sig att baka och dekorera en tårta med sugarpaste från grunden!

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Vi lär oss att baka en tårta från grunden; tårtbottnar, fyllningar och hur du spacklar, samt spritsning och hur du dekorerar din tårta. Du får kunskap om olika typer av bottnar och fyllningar, hur man monterar ihop en tårta, prova några olika tyllar för spritsning samt enklare dekoration. Louise kommer att lära dig att tänka som en konditor och delar med sig av både framgångar och misstag. Målet med tårtkursen är att utveckla ditt tårtbakande och utmana dig själva! Vi avslutar med att alla hjälper till att duka av och ställa i ordning i köket. Alla gör varsin tårta som man tar med sig hem.

KURSLEDARE
Louise Ljunghäger Turtoft är utbildad kock och jobbade som det under några år innan hon insåg att det är bakningen som är det hon brinner för. Louise började baka sina fantastiska tårtor 2017 när dottern önskade sig en speciell tårta till sin födelsedag och har lärt sig genom att testa och åter testa. Det är alla fantastiska tårtor som är hennes signum men hon bakar även gott bröd och alla sorters kakor och bullar.

VIKTIG INFORMATION
I priset ingår ingredienser till en våningstårta med enklare dekoration. Ta med ett förkläde och lätt lunch. Vi bjuder på kaffe/te. Minst 16 år för att vara med på kursen. Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelandefältet i samband med anmälan.

Veckodag: Lördag
Tid: 12:00-18:00
Ledare: Louise Ljunghäger Turtoft
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tårtverkstad och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights