Julpraliner

SV Malmö, i Malmö
Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
17 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
17 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En julaktivitet för finsmakaren! Den här eftermiddagen äger rum i vårt mysiga kök på Grynbodgatan där Ylva lär oss att laga proffsiga fyllda praliner med olika spännande julsmaker.

INNEHÅLL
Vi gör praliner med några olika julinspirerande fyllningar. Ni får ett 20-tal chokladprodukter och pralinrecept med er hem. Vi kommer också att prova på olika chokladsorter som ingår i priset. Ylva berättar om chokladens väg till oss och varför vi blir glada av choklad och varför fler blir glada av sjyst choklad och hon ger er en inblick i chokladens historia.

KURSLEDARE
Ylva Rancken-Lutz är sociolog med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA och senast pralintillverkning i Sverige. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har dom senaste 5 åren lett henne in på en ny bana i livet. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning, undervisning och som konsult i social hållbarhet.

VIKTIG INFORMATION
Ta med eget förkläde eller oömma kläder. Råvaror tillkommer med ca 130: -. Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelandefältet i samband med anmälan.

Veckodag: Söndag
Tid: 14:00-18:00
Ledare: Ylva Rancken-Lutz
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 november, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Julpraliner och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights