Tredagars intensivkurs i olja och akryl

SV Kalmar län, i Borgholm
Längd
15 timmar på 3 tillfällen
Pris
1 000 SEK
Nästa kurstillfälle
9 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar på 3 tillfällen
Pris
1 000 SEK
Nästa kurstillfälle
9 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursen vänder sig till dig som vill skapa målade bilder i olja och akryl och få mer grundläggande kunskaper om färg och formuttryck. Kursen kommer att vara en mix av färg och formövningar, kortare teoripass och en hel del praktiska råd. Självklart ges också utrymme att prova ditt eget färg- och formspråk.
Kursen vänder sig såväl till nybörjare som till dig som har målat ett tag och vill utvecklas. Syftet med kursen är att ge dig kunskaper och verktyg som du kan använda dig av när du målar. Målet är förstås att det ska kännas roligt och lustfyllt att måla.

//Gunilla Martinsson-Hammerth, kursledare
gunillagmh@gmail.com

Kurslokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Sandgatan 59, Borgholm. tel 0704552521 , kl 10-15 lunch paus 12-13

Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

/

Veckodag: Tisdag,Onsdag,Torsdag
Tid: 12:00-17:00
Lokal: Sandgatan 59
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

9 juli, 2024

  • Kurs
  • Borgholm

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tredagars intensivkurs i olja och akryl och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kalmar län
Sandgatan 59
38735 Borgholm

Studieförbundet Vuxenskolan - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights