Cirkelledarutbildning grund digitalt

SV Kalmar län, Distans
Längd
2 timmar på 1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
26 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar på 1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
26 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Detta är en intern utbildning för cirkelledare hos SV Kalmar län
För att våra cirklar ska bli riktigt bra så är du som cirkelledare en viktig person. Då vi nu inte kan ses fysiskt, vill vi bjuda in dig till vår digitala cirkelledarutbildning grund, med innehåll: Ledarrollen, Folkbildning och Studieförbundet Vuxenskolan samt Folkbildningens pedagogik.

Utbildningen består av tre delar, och för att bli godkänd behöver du göra alla tre delar:
1. Den första delen är en ledarintroduktion
Du gör den själv hemma vid din dator. Det är mycket enkelt, du klickar dig fram sida för sida i din egen takt. Introduktionen innehåller mycket som är bra att veta, oavsett om du är ny som cirkelledare eller om du har hållit på länge. Du får information, konkreta tips och tillfälle att reflektera och se inlägg från andra ledare.

2. Den andra delen är den nya digitala cirkelledarutbildningen grund.
Du gör den själv hemma vid din dator. Utbildningen består av text, bild och video. Det är mycket enkelt, du klickar dig fram sida för sida i din egen takt.

3. Digital träff, som tar ca 2 timmar. Där följer vi upp reflektions- och samtalsfrågorna från den digitala cirkelledarutbildningen och tar upp annat som är nyttigt för din roll som cirkelledare.

När du har anmält dig, så kommer vi att skicka boken Leda cirkel till dig, samt länkarna till ledarintroduktionen, grundutbildningen och den digitala träffen.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-20:00
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

26 mars, 2024

  • Kurs
  • Distans

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Cirkelledarutbildning grund digitalt och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights