Träffar och aktivering för hundägare

SV Halland, i Halmstad
Längd
19 timmar på 7 tillfällen
Pris
700 SEK
Längd
19 timmar på 7 tillfällen
Pris
700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Perfekta träffar för dig som är dagledig! En aktivitet för hunden & utbildning för hundägaren - Fokus är på att träffas, hitta gemensamma nämnare och njuta av att smygstarta helgen med lite händiga aktiviteter - samtidigt som vi ger hunden en meningsfylld aktivitet och du lär dig fler och nya sätt att ge din hund mental och fysisk stimulans utan att slita på din kropp. Vi har uppehåll den 9/5.

Målgrupp

Detta är en ny grupp för dig som vill aktivera din hund men inte har tävlingsmål och som kanske har en kropp som är lite trögstartad och inte vill det du vill i alla lägen. Till denna grupp kan du komma med eller utan hund, vi testar olika aktiviteter som INTE kräver att du orkar köra till 100% men som får hunden att tänka eller göra av med lite krut utan att du springer livet ur dig.

Mål

Positivt umgänge samtidigt som vi ger hunden en meningsfylld aktivitet och du lär dig fler och nya sätt att ge din hund mental och fysisk stimulans utan att slita på din kropp.

Innehåll

Vi jobbar med positiv förstärkning och belöningsbaserat - det vill säga vi visar, belönar, berömmer och när hunden förstår vad den ska göra sätter vi ord, tecken och signaler på det vi gör.
- Handtarget

- Tasstarget

- Doftinlärning

- Doftsök

- Gripa och dra

- Gripa och bära

- Gripa, släppa och städa

Studiematerial

Rikligt & riktigt gott godis till hunden eller super-leksaken för just din hund.

Gruppstorlek

Denna kurs har plats för 8 deltagare

Om kursledaren

Robyn Cicci Adner, är 52 år. Hon höll min första kurs 1985 när hon var 14 år - oj så mycket hon har lärt sig sedan dess! Hon har alltid haft ett brinnande intresse för att förmedla kunskap. Hon har hunderiet som yrke och idag har de tre hundar hemma i träning. Hundar som både hon & hennes man tävlar och jagar med.

Veckodag: Torsdag
Tid: 13:00-15:00
Ledare: Robyn Cecilia Adner
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Träffar och aktivering för hundägare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Halland
falkenberg

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights