Canta Corazon - Sjung ditt hjärta - Workshop/Trumcirkel

SV Halland, i Kungsbacka
Längd
2 timmar på 1 tillfälle
Pris
150 SEK
Längd
2 timmar på 1 tillfälle
Pris
150 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Detta är en kväll för dig som älskar musik, rörelse i gemenskap, som vill utforska och lära känna din röst och din kropp på en djupare nivå. Du får guidning och hjälp med att öppna upp och utforska din inneboende kraft. Vi hjälps åt att sprida glädje och ljus i tillvaron och förena hjärtan. Bygga broar och vänskap på Jorden.❤️✨🎶 Vi skapar och utvecklas tillsammans.
"Canta Corazon❤️-Love Caravan" är ett projekt som startades av Isabel 2018. Sedan dess hålls gemenskapscirklar i olika konstellationer.

Målgrupp

Passar såväl vana som ovana utövare. Du bestämmer alltid själv hur mycket plats du vill ta, med både kropp, rörelse och sång. Alla är amatörer och vi vill mötas och ha roligt tillsammans genom lek, utforskande och stor nyfikenhet.

Mål

Lära sig vara mer i nuet och må bra i själ och kropp. Att släppa taget om prestationstänk eller om hur du tror att saker ska vara eller låta. Du är unik, din röst är unik och ditt hjärtbeat är unikt.💞🎶✨🙏💃

Innehåll

En Workshop för dig som vill prova på att hitta din egna inre rytm och röst med hjälp av trumma, rörelse & sound. Under kvällen går vi igenom kroppsrytm och några ljudrytmer. Vi avslutar kvällen på mattan med en skön stunds avslappning.

Material

Ta med ett instrument som du vill spela på. Det kan vara trumma, djembe, panderett, tamburin, maracas, eller annat naturinstrument som du har hemma. Kastrull och träslevar går också bra. Eller ta med enbart din röst! Ha på dig bekväma kläder. Det finns kaffe, te och varm choklad på plats.

Om kursledaren:

Isabel Rojas är en kreativ yoga- och dansinspiratör som brinner för hälsa och välmående i alla dess former. Hon har halländska och andalusiska rötter och håller olika kreativa cirklar och utbildningar för inre uppvak. Hon håller även cirklar i yinyoga, meditation, massage, soundavslappning, coaching och dans.

Veckodag: Söndag
Tid: 17:00-19:00
Ledare: Isabel Rojas
Lokal: Energigatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Canta Corazon - Sjung ditt hjärta - Workshop/Trumcirkel och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Halland
falkenberg

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights