Visa kurser.se som: Mobil

Tyska Nybörjare | digital

SV Göteborg
Kursinformation
Distans
20 timmar på 10 tillfällen
1 290 SEK

Info om Tyska Nybörjare | digital

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

För dig som vill lära dig tyska från grunden. I kursen får du öva på tyska inför olika vardagssituationer, presentera dig själv, prata om dina intressen, bestämma ett möte med någon, mm. Vi kommer jobba med konversation, grammatik och ordförråd. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera ) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Inga. Denna kurs är för dig som är helt nybörjare.

Kurslitteratur
Lieber Deutsch 1
ISBN 9789147121298

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Anuscheh Mansouri. Jag har flera års erfarenhet som tyskalärare på högstadiet, inom vuxenutbildning och modersmålsundervisning. Undervisningar är alltid jätteroliga med mig för vi börjar med en plan och plötsligen hamnar vi i ett spännande samtal om något en deltagare frågade om. Mina elever och kursdeltagare brukar tycka att de lär sig så mycket av precis sådana spontana moment. Just nu bor jag I Västernorrland med min dotter och vi ser framemot att flytta tillbaka till Göteborg.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post.
Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Veckodag: Tisdag
Tid: 19:00-20:30
Lokal:

SV Göteborg

Plats för nytänkande SV erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap. Vi vill ge alla som deltar i våra olika verksamheter en möjlighet att utmana sig själva. En chans att prova på. Ett tillfälle att träffa nya människor. Vare sig...


Läs mer och visa alla kurser med SV Göteborg

Kontaktuppgifter till SV Göteborg

SV Göteborg

Redbergsskolan Örngatan 6
41667 GÖTEBORG

Tel: 031-707 18 00
Fax 031-707 18 25
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tyska Nybörjare | digital!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner