Portugisiska fortsättning A1 digitalt

SV Göteborg
Kursinformation
Distans
20 timmar på 10 tillfällen
1 360 SEK Momsfri

Info om Portugisiska fortsättning A1 digitalt

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

För dig som vill fortsätta lära dig portugisiska från grunden. I kursen får du öva på portugisiska inför olika vardagssituationer, presentera dig själv, prata om dina intressen, bestämma ett möte med någon, mm. Vi kommer jobba med konversation, grammatik och ordförråd. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Du har gått motsvarande 1 termin nybörjarportugisiska eller för dig som läst för längesen och vill fräscha upp dina kunskaper. Du kan enkla ord och fraser och har viss grammatikkunskap.

Kurslitteratur
Kompendium köpes av Lars (cirkelledaren) vid kursstart, kostnad max 100 SEK.

Material ingår inte i kursavgiften.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok/kompendium till inställd kurs.

Kursledare
Lars Skärgren. Utöver att ha arbetat som pedagog är ett av mina intressen att blicka ut över hav och landområden. Det har gjort, att jag förutom universitetsstudier i portugisiska också tillbringar en större del av min tid i Portugal och Brasilien. Just nu, ser jag framemot att tillsammans med dig som deltagare få leda en cirkel i portugisiska. Bem-vindo!

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart till den e-postadress som du angett. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Veckodag: Onsdag
Tid: 17:30-19:00
Lokal:

SV Göteborg

Plats för nytänkande SV erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap. Vi vill ge alla som deltar i våra olika verksamheter en möjlighet att utmana sig själva. En chans att prova på. Ett tillfälle att träffa nya människor. Vare sig...


Läs mer och visa alla kurser med SV Göteborg

Kontaktuppgifter till SV Göteborg

SV Göteborg

Redbergsskolan Örngatan 6
41667 GÖTEBORG

Tel: 031-707 18 00
Fax 031-707 18 25
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Portugisiska fortsättning A1 digitalt!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner