Olja/akryl Mjölby

Längd
24 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Använd fantasin, arbeta med händerna och dela skaparglädje med andra. Du väljer själv om du vill jobba med olja eller akryl.

Upplägg

Praktik och teori växlas med varandra. Med genomtänkta övningar guidar ledaren dig steg för steg tills du känner dig trygg i ditt eget skapande. Vi strävar efter att vecka intresset för måleriet, väcka kreativiteten och låta skapandet komma loss. Att måla tillsammans ger inspiration och glädje. I samband med kursslut erbjuds du att delta i vernissage i våra lokaler.

Förkunskaper

Denna kurs vänder sig till dig som är nybörjare men även till dig som har målat tidigare.

Material

Medtag färger, penslar, palett och duk. Vi samarbetar med mgnART i Bankekind. Som kursdeltagare kan du göra dina inköp med 10% rabatt på plats i konstnärshandeln eller i webbshopen.

Kursledare

Hillevi Pärn är är grafisk formgivare, och har sin lilla studio/ateljébutik i Linköping. På fritiden, och alla timmar hon kommer åt, målar hon, oftast akvarell och akryl. Hon inspireras av naturens färgskiftningar och abstrakt måleri. Hon tycker om när skapandet och kreativiteten får komma loss, flöda fritt, och det är också något jag strävar efter när jag håller kurser. Hillevi är utbildad i konst och hantverk på Lunnevads folkhögskola och Linköpings Universitet.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Ta på oömma kläder.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus samt 10% hos mgnART Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 oktober, 2024

  • Kurs
  • Mjölby

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Olja/akryl Mjölby och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights