Visa kurser.se som: Mobil

Mindfulness & Yoga Endagsretreat

KBT Fabriken
Kursinformation
Ekerö
1 dag
1 050 SEK

Kursbeskrivning

Mindfulness & Yoga för en dag

  Välkommen på en lugnande och återhämtande söndag i april där du får ägna dig åt att stärka kropp och själ med mindfulness, mediyoga, meditationer, föreläsning om mindful eating samt god och hälsosam mat i stillsamt varande på vackra och rogivande Ekerö Hälsorum.

  Under dagen får du tillgång till fantastiska strategier för att reducera stress och äta medvetet samt nå mer harmoni och balans i ditt liv. Dessa strategier kan du sedan direkt efter retreaten ta med dig tillbaka i din vardag, på arbetet, i familjen och i dina relationer – framförallt i relationen till dig själv. Du ökar din förmåga till avslappning, kroppskännedom, koncentration, och självmedkänsla. Du blir bättre på att lyssna in dig själv, känna in dina behov samt omsorgsfullt tillgodose dem.

  Maten är en viktig och central del i retreaten och du bjuds på näringsrik och antiinflammatorisk kost som du får avnjuta i stillhet och tystnad. Under retreaten hålls en inspirationsföreläsning om Mindful Eating, hur du kan äta mer närvarande och mindre kravfyllt samt låta ätandet det bli till ren njutning och glädje.

  Retreatets yoga, meditationer, andnings och djupavslappnings-övningar utgår ifrån de vetenskapligt bevisade metoderna MediYoga, Mindfulness och Kognitiv beteendeterapi. Vi gör övningar för att öka vår närvaro, inre energi, självkänsla och livsglädje. Övningarna aktiverar de lugnande och självläkande systemen i våra kroppar, hormonellt och i vårt nervsystem.

  Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

  » Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

  Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

  Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
  Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

  För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

  Praktisk information

  Retreaten startar kl 10.00 med presentation av dagen och en smoothie. Vid 13.00 är det lunch i stillhet och tystnad. Vi avslutar dagen vid 16.00 med en trevlig eftermiddagsfika. Under hela dagen finns det fri tillgång till frukt, nötter, kaffe och te.

  Plats

  Retreaten hålls på Ekerö Hälsorum, Bryggavägen 131 D Ekerö. 

  Kostnader

  Pris 1050 kr.

  Vi ser fram emot din anmälan och betalning senast den 1/4 2021.

  Kursledare

  Retreaten leds av Julie Boajé, utbildad kognitiv beteendeterapeut, familjeterapeut, mindfulnessinstruktör och mediyogainstruktör.

  Intresseanmälan

  Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mindfulness & Yoga Endagsretreat.

  KBT Fabriken

  KBT-kurser i Stockholm, Mindfulness-kurser och mycket mer

  KBT-terapi och mindfulness i Stockholm  

  Förändra dig själv inifrån med kognitiv beteendeterapi samt med olika kurser. KBT Fabriken erbjuder kurser i mindfulness och stresshantering, mindfulness för barn och hela familjen och mindful eating. Kurser där du får tillgång till kraftfulla strategier för att reducera stress...


  Läs mer och visa alla kurser med KBT Fabriken

  Kontaktuppgifter till KBT Fabriken

  KBT Fabriken

  Bryggavägen 131 D
  178 51 Ekerö

  Recensioner
  Bli den första att recensera Mindfulness & Yoga Endagsretreat!
  Intresseanmälan

  För att få mer information om Mindfulness & Yoga Endagsretreat, fyll i följande uppgifter: