Visa kurser.se som: Mobil

Författarkurs 1 PROFFS - Intensivhelg på Midsommargården i Stockholm

Jorun Modén - Författarkurs.se
Kursinformation
Stockholm
2 dagar
3 500 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

Författarkurs på Midsommargården

Vill du bli författare men har svårt att få tiden att räcka till? Välkommen till en intensivhelg den 17 – 18 september på Midsommargården, alldeles vid tunnelbanestationen Telefonplan. Kursen har fått högsta betyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. Läs gärna oberoende recensioner via Kurser.se. Ett stort antal av mina tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare, men du är lika välkommen om du vill utforska skrivandet och se vad som händer. Läs mer om utgivna kursdeltagareHÄR. 

Antalet timmar blir fler än när väljer att gå kursen med normal studietakt. Tempot är högt och du får många olika verktyg och tekniker som snabbt tar dig till nästa nivå i ditt skrivande. 

FÖRFATTARKURS 1  INTENSIVHELG
Författarkurs 1 max 10 deltagare, pris 3.500 för två dagar inklusive kursdokumentation (levereras som pdf). En kurs för dig som önskar få en första verktygslåda till författandet på bara en helg.

Författarkurs 1 är en skrivarkurs som ger mer än bara skrivövningar; du kommer att höja din nivå som författare samtidigt som du får en första verktygslåda för skrivandet och massor av inspiration. Vill du ta med och utveckla en manusidé under helgen, går det utmärkt. Du har också möjlighet att få utbyta feedback på upp till 3 texter, max 15 sidor totalt. Om du vill läser kursledaren ett synopsis + upp till 10 sidor ur ditt skrivprojekt och ger dig lektörskritik. Vill du hellre skrivträna får du i stället övningar där du tränar på de verktyg vi gått igenom under dagen.

LÖRDAG
9:00 – 10:00 Inledning + att hitta sin bokidé
10:00 – 11:00 Drama
11:00 – 11.10 Fikapaus
11.10 – 12 Karaktärer
12 – 13 LUNCH
13:00 Feedbackgrupper
14:00 Dialoger
15:00 Feedbackgrupper + kaffe
16:00 Miljöer
17:00 Slut för dagen

SÖNDAG
9 :00 – 10:00 Språk, stil och gestaltning
10:00 – 11:00 Feedbackgrupper
11:00 – 11.10 Fikapaus
11.10 – 12:00 Berättarknep
12 – 13 LUNCH
13:00 Feedbackgrupper
14:00 Konsten att knyta ihop + redigering
15:00 Feedbackgrupper + kaffe
16:00 Publicering och manuspaket
17:00 Slut. Alla som önskar får studieintyg.

Författarkurs i Älta

FIKA OCH LUNCH
Vi har tillgång till kök och lobby i anslutning till kurslokalen om du vill ta med dig egen lunch. Kurslokalen ligger alldeles vid Hemköp. Det finns också flera restauranger och caféer vid Telefonplan om du föredrar att äta lunch ute.
Kaffe/ te, frukt och eftermiddagsfika ingår i kurspriset. 

Så hittar du till Midsommargården
Med tunnelbana: Ta röd linje mot Fruängen/Mörby Centrum och stig av vid station Telefonplan. Stationen har en uppgång med två utgångar, välj den rakt fram. Sväng höger och gå över ett övergångsställe. Midsommargården ligger på torget i samma hus som Telefonplans Bibliotek och Hemköp.

Med bil: Kör E4:an och ta avfarten vid trafikplats Västberga. Söderifrån: välj tredje avfart i rondellen.
Norrifrån: välj första avfart i rondellen. Kör rakt fram genom kommande rondell. Vid trafikljusen längre fram ser du ett stort gult hus till höger intill Hemköp, det är Midsommargården. Parkera på gatorna eller välj höger i korsningen och ta sedan första höger. Detta är en infartsparkering då Midsommargården inte har några egna parkeringar att erbjuda.

Bokningsvillkor
Bokningen är bindande men vid sjukdom, olycksfall eller inställt evenemang får du hela kursgiften tillbaka. Du ska vara fullt frisk och vaccinerad för att delta i denna skrivarkurs. Vill du hellre studera på distans är du hjärtligt välkommen till en distanskurs där klassrummet och jag kommer hem till dig. 

Kursledare
Jag som leder kursen heter Jorun Modén och jobbar som författare samt undervisar i kreativt skrivande. Just nu är jag aktuell med "Skriv skriv skriv: Verktyg för författare" och romanen "Embla - Om du ändå levde nu." 

Många tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare!

Ett stort antal tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare. Det är en fantastisk känsla när författarelever får uppfylla sina skrivardrömmar!

Varmt välkommen med din intresseanmälan! 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Grundkurs för dig som har som mål att bli utgiven författare - eller vill utforska skrivandet och se vad som händer. Både skrivglada nybörjare och de som kommit lite längre är precis lika välkomna. Alla får ta del av inspirerande verktyg och skrivtekniker för proffs. Du får dessutom individuell feedback så att du ser hur du kan höja ditt personbästa. Är du mycket ambitiös kan du få lektörskritik.

Video

Kursledare

Jag heter Jorun Modén och är författare samt grundare av Författarkurs.se. 2021 ger jag ut min handbok i skönlitterärt skrivande:Skriv Skriv Skriv - Verktyg för författare. År 2019 utkom min senaste roman "Embla - Om du ändå levde nu" och jag har totalt skrivit fyra böcker samt ett antal noveller. Just nu skriver jag på en fackbok och en roman simultant. 

Verktyg för författare
Författarkurs.se föddes när jag var hemma med yngste sonen och fick fler och fler frågor om hur man blir författare. Jag ville lära ut allt jag önskade att jag hade känt till innan jag blev utgiven: praktiska kunskaper, verktyg till skrivandet som snabbt ger insikt och resultat, och massor av inspiration. Kursen gavs från början under Studieförbundet vuxenskolans tak. Numera jobbar jag helt i egen regi i lokaler på Söder och i Gamla Stan. Vid sidan av mitt eget författarskap, frilansade jag en tid för Tidningen Skriva.

Utbudet på Författarkurs.se har utökats med nya kurser, både fysiska och på distans. Fler och fler deltagare från tidigare kurser är vid det här laget utgivna författare. Mitt mål är att din författardröm ska bli verklighet.

Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Författarkurs 1 PROFFS - Intensivhelg på Midsommargården i Stockholm.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Lars Jarnhammar
Jag har gått flera skrivarkurser genom åren. Att lära sig och utveckla hantverket och att få prova sig fram genom olika uttrycksformer och perspektiv har varit gemensamt för alla. Liksom textsamtalen, där kursdeltagarna delar med sig av sina texter och där vi diskuterar texterna tillsammans med kursledaren. Den skrivarkurs som jag nu går för Jo...
Visa hela
Linda
Har gått två kurser för Jorun och det är det bästa jag gjort på länge. Jag har lärt mig oerhört mycket och jag kan varmt rekommendera denna kurs. Vill man lära sig bli bättre på att skriva, att utvecklas och har en dröm att bli författare så är detta en jättebra kurs att gå. Jag ska gå trean nästa år!
Christopher Toll
Bäst: bra engagemang från Jorun med fullt fokus på att få deltagarna att verkligen förstå vad som bygger en bra text/bok, nyttiga övningar och inte minst en osedvanligt gedigen genomgång och dokumentation av själva hantverket att tillverka en bok.

Jorun Modén - Författarkurs.se

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.sePå Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i...


Läs mer och visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Kontaktuppgifter till Jorun Modén - Författarkurs.se

Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 190 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Författarkurs 1 PROFFS - Intensivhelg på Midsommargården i Stockholm, fyll i följande uppgifter: