Hobbytest - Hälsosamma Lars

Hobbytest på kurser.se

Du blev Hälsosamma Lars

Hälsosamma LarsProfil: Du är kroppsmedveten och tycker att det är viktigt med kost och motion. Du har ett stort intresse av att stärka din inre kraft med hjälp av själsliga aktiviteter. Som hälsosamma Lars är du frisksportaren som njuter av att ta hand om din inre balans och ditt fysiska välbefinnande.

Dina kursområden:

» Kropp och hälsa 
» Träning
» Instruktörsutbildning 
» Kost och näringslära
» Massage
» Yoga och meditation
» Pilates, qi gong, tai chi

______________________________________________________________________________________

Beskrivning av Hälsosamma Lars
Att ta hand om sin kropp och hälsa är viktigt i vårt stillasittande och stressiga samhälle. Som hälsosamma Lars tycker du att det är naturligt att vara kroppsmedveten och ta tillvara på sin hälsa. Kurser inom kropp och hälsa behandlar allt som har med din psykiska och fysiska hälsa att göra. Du kan till exempel gå en pilateskurs där du blandar träning och fysisk smidighet med stressreducerande terapi. 

Nedan följer ett urval av kurser som kan passa dig!


Träning och friskvård

Att träna behöver inte vara ett tråkigt måste. Det finns ett stort utbud av spännande kurser och aktiviteter inom träning och friskvård. Du kan gå kurser i allt från poledancing till kampsporter. När du går en kurs inom träning och friskvård skaffar du dig ett roligt fritidsintresse samtidigt som du tränar din kropp och ditt sinne.

» Hitta en träning som passar dig  

Instruktörsutbildning

Har du ett starkt engagemang inom en sport eller en träningsform och vill lära ut till andra? Då kan du gå en kurs där du lär dig hur man instruerar, leder och coachar en klass. Om du vill arbeta som instruktör kan du gå en licensutbildning. En licensutbildning innebär att du läser teknik, pedagogik, kommunikation och kan instruera personer på gym och träningslokaler som arbete.

» Hitta instruktörsutbildningar

Kost och näringslära

Behöver du gå ner i vikt eller är du bara intresserad av tips på hur man lever ett hälsosamt liv? Då kan du välja att gå en kurs inom kost och näringslära. När vi stressar och arbetar mycket är det lätt att glömma bort att äta rätt. Med en kurs i till exempel sund matlagning får du rätt verktyg för att kunna laga näringsriktig och nyttig mat hemma.

» Hitta kurser inom kost och näringslära

Massagekurser

Massage är något som de allra flesta uppskattar. Med massage får eller ger du positiv beröring, lugnar, minskar stress och spänningar. Om du vill lära dig att massera för privat bruk kan du gå en grundkurs i massage för hemmabruk. Är du intresserad av att bli en professionell massös kan du gå längre kurser och utbildningar där du grundligt lär dig den massagetyp du är intresserad av. Du kan välja mellan att gå kurser i olika massagetekniker som till exempel ayorvedisk massage, energimassage och taktil massage.

» Hitta massagekurser

Pilates och yoga

Är du intresserad av att gå en kurs i något som både stärker din inre kraft och din yttre fysik? Pilates, yoga, qi gong och tai chi är lugna träningsformer där du arbetar med din smidighet samtidigt som du arbetar med ditt sinne. Du lär dig att varva ner i vardagen och tränar dig att koppla av från stressande tankar som arbete och ekonomi.

» Hitta yogakurser

» Hitta pilateskurser


Annonser