Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Yogalärarutbildning Kundaliniyoga & Medicinsk yoga

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik
Kursinformation
Stockholm
2020-09-18 10:00
38 500 SEK

Kursbeskrivning

Internationellt certifierad kundaliniyoga och medicinskyogalärare


Det här är ingen vanlig yogalärarutbildning, 
det är en utbildning i interconnectedness,
sammanhang, samhörighet, samklang och kontakt.

Yogan får du på köpet!

Kundaliniyogalärarutbildningen är anpassad för den moderna stressade människan och den informations-stinna värld i vilken vi befinner oss. Vi arbetar därför med helgmoduler som inte är längre än åtta timmar per dag (förutom på retreaten) och fördelar istället yogalärarutbildningen över fler dagar för att du ska hinna bearbeta informationen, processa upplevelserna och tillgodogöra dig materialet på bästa sätt och ändå orka med din hektiska vardag.

Du får

• En oberoende yogalärarutbildning som uppmanar till kritiskt tänkande!
• Bli yogalärare i både Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga
• Lära dig skapa egna yogapass – unikt för vår utbildning
• Lära dig hålla Promenadyoga som utförs utomhus i naturen
• Lära dig använda ljudets helande effekter med lättanvända och inutitiva musikinstrument såsom gong, klangskålar, kalimba, monochord etc.
• En yogalärarutbildning som tittar tillbaka på den klassiska yogan och relaterar den gamla kunskapen till den senaste forskningen om yogan och människan.
• Lär dig hitta hälsan och helheten
• Ett ödmjukt, välbeprövat och humoristiskt lärarteam
• Den bästa yogamattan i äkta ekologisk ull på köpet!


Ansökan

En ansökan till utbildningen mejlas till oss med namn, adress, telefon. Berätta om ditt yogaintresse och om ditt beslut att gå utbildningen. 

Frågor och reservation

Om du har frågor om utbildningen är du varmt välkommen att mejla eller ringa, 0708 432 780.
OBS! Vi reserverar oss för eventuella oförutsedda förändringar när det gäller tider, lärare, kursavgifter mm.

Vårt lärarteam

Tomas Sandehorn, driver studion Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik och är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare, Medicinsk Yogaterapeut, Klangmassör och Sat Nam Rasayan healer. Har bakgrund från näringslivet där han arbetade bland annat som projektledare på Ericsson, som kreatör och skribent på flertalet reklambyråer. Tomas driver forskningsprojekt på yogans effekter och studerar psykologi på Stockholms Universitet.

Sofia Svensson, certifierad kundaliniyogalärare och medicinsk yogaterapeut. Hon har praktiserat kundaliniyoga i över 15 år och har även en vidareutbildning i gravidyoga samt medicinsk anatomi med ett yogiskt perspektiv.

Wiveca Leuchovius, är en internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare och har under många år drivit utbildningen till kundaliniyogalärare i Göteborg. Hon är författare till boken Kundaliniyoga för hälsa, livskraft och självkännedom (ICA-förlaget 2004) och arbetar för närvarande som psykolog på en privat vårdcentral i Göteborg.

Wiveca brukar efterfrågas för att föreläsa om yogisk psykologi och filosofi samt yogans historia och indisk religion.


Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Vem kan delta?

En del går yogalärarutbildningen helt för sin egen skull utan tanke på att bli lärare, andra går den som ett led i en självutvecklingsprocess. En del går utbildningen för att lära sig mer om yoga både teoretiskt och praktiskt och en del för att kunna erbjuda yoga till andra. Oavsett vad din anledning är så kommer du få med dig mer än vad du kunnat tänka dig.

Vår yogalärarutbildning är öppen för ALLA. Kanske har du utövat yoga i många år, kanske har du aldrig suttit på en yogamatta, kanske är du student, arbetande eller pensionär. För att delta i utbildningen behöver absolut inte vara vig eller atletisk utan du utgår hela tiden från dina förutsättningar. Yogan gör dig mjukare i kroppen och flexiblare i sinnet, starkare i muskler och mer mentalt fokuserad. Gör oss sällskap på denna yogiska resa, en resa som inte bär bort, utan snarare hem.

Kursintyg

Certifiering

Utbildningen leder till att du blir internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare.

Kostnader

Kursinformation

Utbildningskostnaden är 42 500 kr inklusive moms. Om du betalar in hela kursavgiften senast den 30 april får du early-bird-rabatt på hela 4000 kr och betalar då 38 500 kr (inklusive anmälningsavgiften på 4000 kr). Det är möjligt att delbetala kursavgiften via autogiro 3250 kr över 12 månader plus anmälningsavgiften. Utbildningens kurslitteratur och logi i samband med retreaten ingår – mat tillkommer. Sista anmälningsdag 31 augusti. 

Du betalar en anmälningsavgift på 4 000 kr när du fått besked om antagning och den återbetalas inte om du väljer att avstå utbildningen. Möjlighet till övernattning i kurslokalen finns för dig som så önskar. Kursen hålls i yogastudion Yogalands mycket ombonade och mysiga lokaler på Vällingbyvägen 115 i Vällingby – Stockholm. Se yogaland.se för mer info och bilder. Vid retreaten åker vi iväg till en lantlig kursgård.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yogalärarutbildning Kundaliniyoga & Medicinsk yoga.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Johanna
(5)
Jag tycker att det här har varit en jättefin utbildning. Så oerhört tacksam att jag har fått vara en del av detta, att få fördjupa mig i Kundaliniyogan. Ännu en dröm i uppfyllelse. Upplevde en frihet att det har funnits space för alla att ta in KY och samtidigt utgå från sig själva, där dom är just nu.
Mona
(5)
Har fått bättre uthållighet och styrka i alla de små muskelgrupper som ofta missas lite i styrketräningen. Mycket starkare mentalt. Vågar lita mer på min intuition och lättare att ha tillit att släppa kontrollen. Personlig utveckling.
Rasmus
(5)
Kursen har gett mig ett tillstånd av lugn, starkare och smidigare på alla plan. Min syn, mina tankar om kärlek har förändrats och expanderat.

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Hos Yogaland hittar du yoga för personlig utveckling, friskvård samt rehabilitering. Här kan du gå en kurs eller delta i en spännande workshop, själv eller tillsammans med ditt företag. Välkomna att ta kontakt för skräddarsydda evenemang.  På Yogaland arbetar vi med Kundliniyoga, Medicinsk Yoga och Medicinsk...


Läs mer och visa alla kurser med Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Kontaktuppgifter till Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Vällingbyvägen 115
16267 Vällingby

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 26 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser