Visa kurser.se som: Mobil

Yoga

SV Väst
Kursinformation
Stenungsund
30 timmar på 10 tillfällen
2021-03-01 19:30
960 SEK

Kursbeskrivning

Livsyoga
Livsyogan har sina rötter i kundaliniyogan (enligt Yogi Bhajan). En dynamisk och kraftfull gren på det stora yogaträdet. Den grundades 1999 av Tomas Frankell. Efter att han blivit undervisad direkt av Yogi Bhajan introducerade han under 1980-talet kundaliniyogan i Sverige. 1992 startade Tomas Frankell Sveriges första kundaliniyogalärarutbildning.

Kursinnehåll
Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla oss med ny kraft och ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet. Livsyogan står religiöst fri och inkluderar visdom från många andliga traditioner.

Livsyogan är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyogan. Samtidigt lägger vi stort fokus på medvetenhet. Vilket innebär utvecklande av bl a självacceptans centrering och intuition. Ett yogapass inkluderar kroppsställningar (asanas) andningsövningar (pranayamas) meditationer och mantras (läkande ljud). Ett yogapass vill harmonisera kropp och själ.

Alla kan delta! Var en utför kroppsställningarna enligt sin förmåga och vi avstår från att bedöma och jämföra oss med andra. Inga förkunskaper behövs.

Plats: Kopperskolans gymnastiksal Stenungsund

För mer info om yogan kontakta ledaren Eva: 0730-59 88 59 (gärna efter 18:00 om möjligt) eller på ewaaxelsson@telia.com.

Anmälningsinformation
Kostnaden är 960 kr för 8 ggr om du är medlem i SPF är kostnaden 800kr för 8ggr - ange vid anmälan.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900
Veckodag: Måndag
Tid: 19:30-21:00
Lokal:

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Väst

SV Väst

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Kontaktuppgifter till SV Väst

SV Väst

Junogatan 7
45142 Uddevalla

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser