Qigong

SV Stockholm, i Bromma
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 450 SEK
Nästa kurstillfälle
26 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 450 SEK
Nästa kurstillfälle
26 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning


Kursinnehåll
Det här är en träning för både kropp och själ. Den innehåller lugna mjuka och flödande rörelser. Qigong ger ny energi och livskraft.
Det är också en övning i att andas med bukandning dvs. att hitta tillbaks till ett naturligt sätt att andas. Rörelserna mjukar upp muskler och leder, främjar cirkulationen och förbättrar koordination och balans. Samtidigt är det ett mycket bra sätt att få mental avkoppling och att för en stund få hjälp att släppa alla vardagens tankar och bekymmer. En känsla av ro och välbefinnande infinner sig. Den dröjer sig ofta kvar efteråt.

Du får göra en form av Qigong som kallas Tai chi Qigong, 18 formen och även några rörelser från 28 formen. Övningarna är inspirerade av Tai chi och innehåller många av dess fördelar men är enklare att utföra. Träningen passar både för den som aldrig tidigare har provat på Qigong och för mer erfarna utövare.

OBS! ingen kurs den 15/2 samt 28/3.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursledare
Anna Holtenstam

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Har du valt Klarna eller använt kortbetalning (som går genom Klarna) som betalningsalternativ skickas det bara ut en kallelse innan start.

Veckodag: Torsdag
Tid: 12:00-13:30
Lokal: Gustavslundsvägen 168 A
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

26 september, 2024

  • Kurs
  • Bromma

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Qigong och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Stockholm
Tjärhovsgatan 6
116 21 Stockholm

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm

Ett av Sveriges största studieförbundStudieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm erbjuder ett brett utbud av studiecirklar och föreläsningar. Vi samarbetar med föreningar och organisationer och har även en omfattande verksamhet för personer med funktionsnedsättning....

Läs mer och visa alla kurser med SV Stockholm

Highlights