Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Fisketillsyn

SV Kronoberg
Kursinformation
Ljungby
15 timmar på 5 tillfällen
2020-10-07 18:00
950 SEK

Kursbeskrivning

Denna kurs har ännu inget startdatum så anmälan här är inte bindande.

Kombinera ditt intresse för sportfiske med att bli utbildad fisketillsynsman med befogenheter utfärdade av Länsstyrelsen enligt Svensk lag

Kursinnehåll
Så här blir du fisketillsynsman
De krav som ställs för att du ska kunna bli fisketillsynsman är att du är 18 år fyllda och har en uppdragsgivare som innehar utbildning inom fisketillsyn. Denna uppdragsgivare kan vara ett naturreservat eller din fiskeklubb.
I utbildningen ingår kännedom om fiskelagstiftning samt delar av polisens och kustbevakningens arbete. Samt vilka befogenheter du kommer att få som fisketillsynsman och att dessa används med rätt och tillbörlig kunskap. Utbildningar kan göras genom studiecirklar. Vill din fiskeklubb själva hålla i undervisning så skall avsedd bok användas för utbildningen.

Förkunskaper
Grundkurs Inga förkunskaper krävs.

Material
Boken Fisketillsyn är en handledning för fisketillsynsmän. Boken är också gjord för att utgöra ett stöd för tillsynsmännen i deras arbete.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-20:30
Ledare: Kjell-Åke Andersson
Lokal: Sv Ljungby
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fisketillsyn.

SV Kronoberg

Välkommen till SV - Kronoberg på kurser och utbildning för alla!

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Kontaktuppgifter till SV Kronoberg

SV Kronoberg

Smedjegatan 3 B
352 46 Växjö

Recensioner
Bli den första att recensera Fisketillsyn!

Liknande kurser