Flugfiskekurs

Catch & Relax
Kursinformation
Stockholm
8 timmar
4 900 - 6 500 SEK Momsfri
Kommande starter
Stockholm
Enligt överenskommelse - Heldag inkl 2 pers  
6 500 SEK
Enligt överenskommelse - Halvdag inkl 2 personer  
4 900 SEK
Flugfiskekurs

Kursbeskrivning

Gå en kurs i flugfiske

Varför inte prova på något annorlunda? Var sägs om en kurs i flugfiske? Vi älskar själva flugfiske från båt. Detta är kanske det mest spännande sättet att fiska efter gädda, abborre eller havsöring. Vi gör detta med våra Sea Pro 24 båtar som ger oss otroligt fint utrymme för denna aktivitet.

Vi har all utrustning du behöver. Allt från klass #6 upp till #10 med rullar och linor som ger dig valet mellan flyt-, intermediate, och sjunk 3-5. Vi väljer noga ut din utrustning efter förhållanden, årstid och vad vi väljer att fiska efter. Gädda, Abborre eller Havsöring. Vi erbjuder ett stort urval av flugor, många av dem bundna den av kända flugfiskaren tillika vår goda vän Niklas Bauer. Har du inte provat på detta otroliga fiske så är det verkligen på tiden att vi får ta dig ut på detta äventyr.

Kom bekvämt fritidsklädd efter vädret för dagen. Vi tillhandahåller flytvästar och flytoveraller. Du väljer mellan hel- och halv dag för fisket. Vi välkomnar även nybörjare inom denna ädla konst.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Flugfiskekurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Catch & Relax

Catch & Relax – ditt skärgårdsevent företag 

Catch & Relax, ett av Stockholms ledande aktivitetsföretag som skräddarsyr roliga och spännande aktiviteter i skärgården för stora och små grupper helt efter era önskemål. Vårt motto är att våra gäster ska få uppleva skärgården på nära håll med upplevelser...


Läs mer och visa alla kurser med Catch & Relax

Kontaktuppgifter till Catch & Relax

Catch & Relax

Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm

Recensioner
Bli den första att recensera Flugfiskekurs!
Intresseanmälan

För att få mer information om Flugfiskekurs, fyll i följande uppgifter: