Fiskekurs XL

Catch & Relax
Kursinformation
Stockholm
8 timmar
Enligt överenskommelse
2 295 SEK inkl. moms
Fiskekurs XL

Kursbeskrivning

Fiskekurs XL

Vill ni testa på en annorlunda aktivitet där ni får ta del av Stockholms Skärgård och vad den har att erbjuda?

Vi samlas i Vaxholms hamn utanför Stockholms skärgård. Väl på plats kommer guiden gå igenom grundläggande teori om fisket i Stockholms Skärgård och de arter som lever i våra vatten, men även övrig fauna och naturkunskap. 

Efter den teoretiska genomgången kastar vi loss och provar på våra kunskaper i praktiken. Ni får lära er allt från kastteknik, betesval, hur man ska fiska hem betet i olika situationer och varför. Vare sig du är en inbiten fiskare eller total nybörjare så kommer du ha en givande och annorlunda kurs i vår skärgård. 

Förtäring ingår. Under förmiddagen tar vi en liten paus med varma och kalla drycker och en god förmiddagsmacka. Till lunch blir det varm gulaschsoppa och ostsmörgås. Självklart ingår det även en eftermiddagsfika. Sjön suger! 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Fiskekurs XL och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Catch & Relax

Catch & Relax – ditt skärgårdsevent företag 

Catch & Relax, ett av Stockholms ledande aktivitetsföretag som skräddarsyr roliga och spännande aktiviteter i skärgården för stora och små grupper helt efter era önskemål. Vårt motto är att våra gäster ska få uppleva skärgården på nära håll med upplevelser...


Läs mer och visa alla kurser med Catch & Relax

Kontaktuppgifter till Catch & Relax

Catch & Relax

Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm

Recensioner
Bli den första att recensera Fiskekurs XL!
Intresseanmälan

För att få mer information om Fiskekurs XL, fyll i följande uppgifter: