Föreläsning - Laxen och jag

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
28 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
28 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Anders Wallgren är en person med ett passionerat engagemang för att rädda Östersjölaxen. Efter 20 år i finansvärlden bestämde han sig för att använda sina kunskaper för att främja miljön istället.

Nu med ett fast mål rädda östersjölaxen använder han innovativa finansiella verktyg för att stödja laxens överlevnad. Anders Wallgren dras till det strömmande vattnet, hans kärlek till naturen och speciellt till laxen har funnits sedan barndomen. Nu tillbringar han dagar på fältet, mäter laxar och studerar deras vandringar.

Tidigare var kostym och slips en daglig uniform för Anders. Under 20 år arbetade han med kapitalförvaltning åt välbeställda kunder.  Anders lämnade bankvärlden fast besluten om att rädda laxen och öka laxstammarna i flera älvar.Han betonar vikten av att sportfisket inte bara ses som en hobby utan som en del av bevarandet av laxen. För honom är laxen inte bara en resurs för sportfiskare utan en symbol för ekosystemets välmående.

Anders Wallgrens resa från finansvärlden till laxens räddning är en inspirerande historia om hur en person kan göra verklig skillnad genom att följa sitt hjärta och engagera sig för en hållbar framtid.

Föreläsningen är kostnadsfri men anmälan krävs: 08-774 02 70.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 maj, 2024

  • Kurs
  • Huddinge

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Föreläsning - Laxen och jag och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights