Spanska nybörjare

SV Jönköpings Län, i Sävsjö
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
890 SEK
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
890 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen med din anmälan vi startar upp spanska för nybörjare vid full grupp. dagen det gäller är tisdagar kl.18.00-19.30.

Vi lär oss spanska från grunden under lättsamma former och fokuserar på fraser och uttryck på turistnivå.
För dig som är nybörjare eller vill repetera helt från början.

STUDIEMATERIAL
Vi använder studiematerialet Hola! Spanska för resan, kursbok och övningsbok. Kostnad för böcker ca 520 kr faktureras separat. Meddela vid anmälan om du redan har böckerna eller vill köpa dem på annat sätt.

LEDARE
Kursen leds av Dolores Palm hennes modersmål är spanska. Hon har arbetat som lärare på gymnasiet i många år och undervisat i spanska och franska.

FRÅGOR?
Kontakta Veronica Josefsson, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 39, veronica.josefsson@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-19:30
Lokal: Köpmangatan 4
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights