Kubansk Salsa, fortsättning, VT24

SV Jönköpings Län, i Nässjö
Längd
14 timmar på 14 tillfällen
Pris
875 SEK
Längd
14 timmar på 14 tillfällen
Pris
875 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

INNEHÅLL
Kubansk Salsa är en karibisk dans i glädjens och passionens tecken!
Under kursen utvecklar vi våran salsadans parvis samt i ringdansen Rueda de Casino. Vi lär oss nya turer och kombinationer av dessa. Vi tränar på styling för både förare och följare.

ÅLDER & NIVÅ
Vuxen, fortsättning, 1-2 terminers erfarenhet rekommenderas

BRA ATT TÄNKA PÅ
Ha sköna lediga kläder, använd gärna någon typ av träningssko för inomhusbruk.
Ta gärna med vattenflaska.
Fri parkering i anslutning till lokalen.

LEDARE
Jan Sunesson

UPPLÄGG FÖR KURSEN
14 tillfällen

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

GDPR
Härmed informerar vi dig om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Tessan, therese.froberg@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:10-19:10
Ledare: Jan Sunesson
Lokal: Bäckgatan 4
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights