Gör din egen kniv

SV Jönköpings Län, i Sävsjö
Längd
20 timmar på 5 tillfällen
Pris
250 SEK
Längd
20 timmar på 5 tillfällen
Pris
250 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gör din egen brukskniv för jakt, fiske och fritid. Du skapar, formar och designar din egna brukskniv med läderslida. Vi utgår ifrån böcker skrivna av: Jan Martinsson och Thomas Lövgren som är Sveriges mest kända knivmakare.

BATT VETA
Deltagaravgiften avser hyra för slöjdsalen som skickas ut efter hur många deltagare som anmäler sig, ca 300 kr/deltagare.
Plats: Slöjdsalen, Sävsjö Hofgårdsskolan
Man tar med sig sitt egna material som behövs för att göra sin egna kniv. Har du frågor vilket material som behövs och vad man köper det kontakta Greger Johansson tel.nr. 070-827 84 54
Medtag eget fika.

LEDARE
Greger Johansson

FRÅGOR?
Kontakta Veronica Josefsson, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 39, veronica.josefsson@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-21:00
Lokal: Kristinagatan 1
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights