Dags för Dahlior

Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Älskar du också de stora blommorna i regnbågens alla färger, men känt dig lite tveksam till att odla dem själv? Det är inte så svårt som du tror, och Dahlian trivs även i krukor tex på balkongen. 

Vill du ha starthjälp? Samla ihop några vänner till en kamratcirkel (3-5 st) och boka er egen cirkel hos oss. Ni får hela vårt stora dahliakurspaket och varsin dahliaknöl att driva upp. Ni bestämmer själva er kurstakt och jobbar er gemensamt igenom materialet och kommer ut som riktiga experter!

BRA ATT VETA
Det här är en sk. kompiscirkel där ni studerar på egen hand. En av er kommer bli ansvarig ledare och titta på en kort introduktion om Studieförbundet Vuxenskolan.
Kursen är helt gratis och ni får hela vårt kursmaterial och varsin dahliaknöl att ta hand om! Kursen behöver starta under våren / försommaren 2024 och ska slutredovisas innan september 2024.
Vid ej genomförd eller avbruten kurs, debiterar vi 150 kr/person.

FRÅGOR?
Kontakta Anette Bergkvist, 0704-313931

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Lokal:
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights