Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Alingsås, Distans, Göteborg
Kommande starter
Alingsås
september 2021  
Göteborg
september 2021  
Distans
september 2021  

Kursbeskrivning

Vill du gå en kurs i gitarr med oss till hösten? Anmäl ditt intresse här och få förtur till våra kommande gitarrkurser. Vi håller kurser i Alingsås, Göteborg och digitalt, för både barn, ungdomar och vuxna.

Varje termin erbjuder vi kurser i gitarr. Vi träffas i mindre grupper och antalet träffar varierar beroende på åldersgrupp. Våra kurser erbjuds för vuxna, ungdomar och barn från 9 år.

Med en gitarr kan du spela det mesta och underhålla både dig själv och dina nära. Inget annat instrument är lika flexibelt som gitarren. När du kommit en bit på vägen kan du bli din egen enmansorkester eller kanske börja spela i ett band med andra. 

Anmäl ditt intresse redan nu!

Gör en intresseanmälan på vår hemsida så får du information om höstterminens gitarrkurser före alla andra och förtur till en plats. Vi kontaktar dig med erbjudande i samband med att vi öppnar våra kurser för anmälan.

Kursavgift varierar beroende på kursupplägg. Du får prisinformation i samband med att du erbjuds förtur till anmälan.

Upplägg

Vi lär oss grunderna för gitarrspel och du får stöd i din individuella utveckling. Du behöver inte ha spelat gitarr tidigare. Vi erbjuder ofta möjlighet till fortsättningskurser. Du medtar eget instrument.

Våra gitarrkurser hålls på våra verksamhetshus i Alingsås och Göteborg samt digitalt. I din intresseanmälan får du svara på var du helst vill gå en kurs. 

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Studiefrämjandet Göteborg Sjuhärad

Studiefrämjandet kurser i Göteborg

Välkommen till våren på Studiefrämjandet Göteborg Sjuhärad

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund som ger människor över hela landet möjligheter att lära, skapa och utvecklas i gemenskap med andra. Vår verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur. Studiefrämjandet är partipolitiskt, religiöst och fackligt...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Göteborg Sjuhärad

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Göteborg Sjuhärad

Studiefrämjandet Göteborg Sjuhärad

Falkgatan 7
416 67 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gitarr Intresseanmälan!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner