Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Maria Lindberg Coaching

Snittbetyg: 5

Baseras på 17 recensioner.

Maria K
Jag kan varmt rekommendera Maria! Trots att programmet gick djupt, kändes det lättsamt och jag kände mig väldigt trygg i Marias händer!
Nathalie H
Jag är evigt tacksam att jag kom i kontakt med Maria! Hon är helt fantastisk!
Christina S
Maria ger både lugn och energi på samma gång!
Catrin L
Jag har verkligen börjat fundera på vad som egentligen är viktigt i livet. Vad och vem som ger glädje och vad som behöver tas bort för att leva mitt liv och inte bara följa någon annans.
Karin L
En nästan ”lyxig” känsla att få unna sig att tänka på ”bara mig”; och både hur jag kan ta tillvara på möjligheter framåt, och bevara lugnet i nuet, med hjälp av verktygen jag fått under coachningen. Ett härlig lugn infinner sig när man pratar med Maria, som gör att man snabbt blir bekväm, trots att frågeställningarna inte alltid är så lätta. "
Tove M
Jag känner mig mer fokuserad på nuet och har släppt mycket av stressen och oron för framtiden.
Emelie B
Tycker verkligen övningarna varit jättebra! Jag blev bättre och bättre på att fokusera efterhand. Maria har en perfekt lugn röst att lyssna till!
Emelie B
Jag har varit ganska stressad under en period. Men när jag gjort övningarna i kursen har det varit givande och lugnande som en bra paus i vardagen. Övningarna har fått mig att reflektera mer över när jag känner mig stressad så att jag i förväg, innan jag blivit tokstressad, tagit hjälp av att andas djupt i några minuter, gjort övningarna eller b...
Visa hela
Johan S
Samtalen med Maria har verkligen förändrat så mycket i mitt liv!
Jeanette G
Givande, skönt och en tankeställare
Karin L
Jag tar med mig flera praktiska övningar, som jag fortfarande utövar varje dag, närvaro och andning, som hjälper mig att behålla lugnet i vardagen.
Louise B
Oerhört tänkvärt! Attityderna var mycket tänkvärda, fint beskrivna och lärorikt att ta sig tid att träna mindfullness.
Sandra S
Min stressnivå har sjunkit och jag känner att jag har bra sätt att ta till nu för att inte gå upp i stressnivå.
Mia L
Jag brukar ha svårt att inte irritera mig på rösten när jag ska försöka träna avslappning. Men Marias är så skön och vilsam att lyssna till!
Anna Nyqvist
Jag rekommenderar denna kurs till alla som vill komma ur sina vanliga gängor och vill utvecklas vidare. Med en varm hand och trygg ledning tar Maria dig genom olika övningar anpassade för just dig där du är just nu. Pusselbitarna faller på plats och när man fått syn på varför man gör som man gör eller känner som man känner är det så mycket lätta...
Visa hela
Per-Ove Nyqvist
Att börja dagen med en övning under Marias ledning gör att man får en bra start. En till synes enkel övning ger så mycket. Att andas rätt och känna in sin kropp kan göra underverk.
Inger Nyqvist
Den här kursen har hjälpt mig att må bättre genom att börja dagen med en lugn stund. Det är inte helt lätt att lära sig andas på rätt sätt men övning ger färdighet. Tänk att bara några minuter betyder så mycket. Det går inte att skylla på tidsbrist. Vinsten är så stor. Stort Tack Maria! Jag kan verkligen rekommendera att gå den här kursen.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.