Visa kurser.se som: Mobil

Delta i vår påsktävling och tävla om en distanskurs inom matlagning! 🐣🌷

Stockholms Tillskärarakademi tillhör idag en av de främsta i landet inom mönsterkonstruktion, sömnad, skrädderi och design. Vi drivs av glädjen att utveckla, bevara och lära ut hantverksskickligheten, designen, sömnaden och konstruktionen till våra elever.

Våra design-, mönsterkonstruktions- och sömnadskurser riktar sig till dig som älskar kläder, mode och design. Vare sig det är din hobby eller ditt yrke så finns det en kurs som passar dig. Här finns allt från grundkurser till avancerade specialkurser. Kurserna startar både höst och vår.

Stockholms Tillskärarakademi erbjuder kurser inom bland annat:

  • Design
  • Sömnad
  • Mönsterkonstruktion

Stockholms Tillskärarakademi grundades 1913
Vår långa erfarenhet har gjort att vi under åren utvecklats till en av de ledande skolorna i mönsterkonstruktion, sömnad och design. Vi som arbetar på Stockholms Tillskärarakademi drivs alla av glädjen att lära ut hantverket, designen, sömnaden och konstruktionen. Vi vill utveckla, bevara och föra vidare hantverksskicklighet samtidigt som vi vill ge dig redskapen och möjligheterna för att utvecklas kreativt och fritt.

Till Stockholms Tillskärarakademi är alla välkomna
Våra kurser riktar sig till dig som älskar kläder, mode och design. Vare sig det är din hobby eller ditt yrke så är du alltid välkommen till oss! Här hittar du allt från nybörjarkurser till avancerade specialkurser.

Till kurserna har vi inget sista anmälningsdatum, antagning sker efter anmälningsordning. Även om kursen har börjat finns ibland möjlighet att komma in på restplats – fyll i intresseanmälan nedan för mer information.

Välkommen till Stockholms Tillskärarakademi!

Visa alla kurser med Stockholms Tillskärarakademi

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Stockholms Tillskärarakademi och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Stockholms Tillskärarakademi

Hagagatan 23 A
113 47 Stockholm

Tel: 010-157 64 40
www.tillskararakademin.com

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 20 recensioner.

Jess.
(1)
Kurserna är ok. Men det är noll anpassningsförmåga för individen. Jag säger bara: BLI INTE SJUK! Man flyttas inte till en annan kurs, är tvungen att betala avgiften å gör man inte det hamnar fakturan på inkasso! Fruktansvärt och jättetrist! ..
'Lite frustrerad'
(2)
Ingen info om att kursen handlar bara om att göra mönster för väskor i skinn, jag hade klargjort att jag ville sy väskor i tyg. Pedagogiken måste förbättras - man lär sig olika. Eleverna borde ha fått ett steg för steg kompendium hur skapa ett korrekt mönster med syl samt på hur sätta ihop mönsterdelarna med materialet - med sig hem - inte lita...
Visa hela
Anna Jansdotter
(4)
Jag är nöjd och kommer fortsätta till hösten.
Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 20 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Stockholms Tillskärarakademi och få mer information, fyll i följande uppgifter: