Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Aktivt hopp - en digital samtalscirkel

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Distans
10 timmar
450 SEK

Kursbeskrivning

Är hopp något vi har eller något vi kan göra? Hur ställer vi om livet och hur får vi kontroll över vår egen situation när omvärlden upplevs som kaos?

Samtalscirkeln utgår ifrån boken Aktivt hopp som deltagare kan låna från ett bibliotek eller köpa själva. Vår ledare Maria är författare, översättare och kursledare inom framför allt personlig utveckling, föreläsare i Talare som gör skillnad och uppskattad cirkelledare inom Sensus i Växjö. Hon har översatt boken Aktivt hopp till svenska och under våren har hon arbetat fram en studiehandledning som ligger till grund för denna samtalscirkel.

Inga förkunskaper behövs och cirkeln passar dig som vill fundera över dig själv i förhållande till omvärlden och kanske ta tillbaka makten över hur du känner och mår oavsett vad som händer runt omkring dig.

Cirkeln kommer att ske på distans via Zoom och det blir max 8 deltagare i denna cirkel. Cirkeln startar vid full grupp och då skickar vi ut inbetalningsinformation och länk till cirkelns digitala mötesrum.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Aktivt hopp - en digital samtalscirkel.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Aktivt hopp - en digital samtalscirkel!

Liknande kurser