Visa kurser.se som: Mobil

AMNI- odla till försäljning

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Distans
42 timmar
0 SEK

Kursbeskrivning

Det finns ett stort behov av ökad matförsäljning i Sverige, både nationellt och regionalt. Vi erbjuder därför denna kurs till dig som är arbetslös som ett sätt i att öka dina chanser till att försörja dig på odling.

Innehåll

I kursen går vi igenom metoder och verktyg för odling, hur du hittar mark, växtzoner, växtföljd, tillstånd, marknadsföring och mycket mer. Allt för att du ska kunna komma igång med ditt professionella odlande säsongen 2022. Kursen kommer att utformas efter deltagarnas intresse och erfarenheter.

Upplägg

Kursen ges via Zoom och är kostnadsfri. Om du avanmäler dig senare än 7 dagar innan kursstart tar vi ut en administrationsavgift om 100 kr. Material tillhandahålls av ledaren och det du behöver är tillgång till en dator med uppkoppling till internet och som har en fungerande webbkamera och mikrofon. Vi träffas på tisdagar och torsdagar kl 9.30-12.00.

Ledare

Erica Wheeler, blomsterbonde med mångårig erfarenhet av odling och odlingsplanering. Hon driver företaget Flora och Fabler i Gästrikland och håller kurser i bland annat mönsterkonstruktion för stickning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om AMNI- odla till försäljning.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AMNI- odla till försäljning!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om AMNI- odla till försäljning, fyll i följande uppgifter: