Visa kurser.se som: Mobil
Visar 1-20 av 28 träffar
12

Florist - en kreativ hobby

Att vara florist är inte bara för de som älskar blommor, det är en kreativ syssla också. När du går en floristkurs lär du dig om färg och form, vilken kulör som passar med en annan och vilka strukturer som harmonierar. Utveckla ditt konstnärliga öga och anmäl dig till en floristkurs idag! 

Gå en floristkurs och lär dig hantera blommor som en florist

Blommor och blomarrangemang

Som florist får du arbeta med olika typer av blommor och växter. Beroende på vilken floristkurs du väljer att gå, kommer du säkerligen få arbeta med oasis - en grön stickmassa som du kan forma hur du vill för att sedan skapa vackra blomarrangemang. Du kan exempelvis forma oasisen rund och sticka ner rosor för att få till en boll av blommor. Möjligheterna är oändliga - det är bara kreativiteten som sätter stopp.  

Floristtävlingar över hela världen

Om floristkursen ger dig blodad tand finns det mängder av internationella floristtävlingar att delta i. Vid tävlingar för florister gäller det att visa sin kreativitet och tekniska färdighet. Ofta ingår det flera moment, vid andra tävlingar kan du tävla i endast en gren eller flera. Det kan handla om att skapa ett blomarrangemang efter ett utvalt tema, på en ställning eller i en viss storlek. 

Jämför kurser
Mer inom området
Förverkliga din dröm och bli Inr...

Kursen tar upp många områden på kort tid vilket gör att du kommer få en bred kunskap om ämnet.

Läs mer