Visa kurser.se som: Mobil

Sökmotoroptimering (SEO) för ditt företag

Pineberry
Kursinformation
Distans, Rikstäckande
Enligt överenskommelse
Kommande starter
Sverige
Enligt överenskommelse  
Distans
Enligt överenskommelse  
 kurs i sökmotoroptimering (SEO)-Pineberry

Kursbeskrivning

I Sverige sker ca 40-45 miljoner googlingar per dag och de allra flesta klickar på de översta sökresultaten. Att synas på toppen av Googles sökresultat kan därför bli en väldigt lönsam och kostnadseffektiv affär, men det gäller att optimera löpande för att få bästa resultat. Med avstamp i era förutsättningar och behov sätter vi ihop en skräddarsydd utbildning där vi hjälper er ranka högre i sökresultaten och få fler konverteringar från Google.

Våra certifierade kursledare har lång praktisk erfarenhet av att hjälpa företag öka sina konverteringar och få fler kunder med digital marknadsföring. Tillsammans med er sätter de ihop ett kursprogram som passar era behov för att ni ska få ut det bästa möjliga resultat av er marknadsföring efter genomförd utbildning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på en utbildning som passar just er!

Sökmotoroptimering (SEO) för ditt företag

Den här utbildningen är i första hand för företag som vill ha en skräddarsydd utbildning för sina anställda, t.ex. för sin marknadsavdelning eller annan grupp inom företaget. Om du är ute efter en öppen utbildning för dig själv eller ett fåtal kollegor rekommenderar vi Webbdagarnas utbildning SEO-kurs där vi på Pineberry är kursledare och föreläsare.

Kursinnehåll

Utbildningen är helt skräddarsydd efter era behov och förutsättningar men har sin grund i Pineberrys välbeprövade recept på framgångsrik SEO. Till exempel:

 • Introduktion och Analys
  • Sätt upp mål
  • Räkna på lönsamhet
  • Sökordsanalys
 • On Page
  • Länkkraft: interna och utgående länkar
  • Hur du arbetar med ditt innehåll och dina URL:er ur ett SEO-perspektiv
  • Statuskoder och deras betydelse för SEO
  • Mobil SEO: hur du fångar upp mobila besökare
 • Länkstrategi
  • Länkars betydelse
  • Vilken strategi passar mig?
  • Myter och sociala signaler
 • Uppföljning
  • Mätning
  • Justering/Förbättring
  • Ställ krav på din leverantör

Upplägg

Normalt sett ses vi över en heldag med pauser för fika och lunch, men kursen kan skräddarsys helt och hållet efter era behov. Kanske passar två halvdagar er bättre, eller behöver ni bara några timmars uppfräschning av någon speciell aspekt av SEO?

Vid undervisning på annan ort än Stockholm tillkommer resa och ev. boende.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Det här är en företagsanpassad utbildning där programmet anpassas till er nivå. Den passar alla från kompletta nybörjare till de som arbetat med SEO under en längre tid men vill förbättra sina resultat.

Kostnader

Kontakta oss för offert

Kursledare

Björn Bydén

Björn Bydén

Head of SEO, Pineberry
Björn är Head of SEO på Pineberry och har lång och gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering. Genom att jobba smart med sin sökmotoroptimering går det att nå stora skalfördelar. Det krävs dock att man har tiden, kunskapen och viljan att göra det, menar Björn: – “Det går ofta att nå enstaka resultat ganska fort men genom att jobba strategiskt och aktivt med din SEO har du större chans att nå toppen i sökresultaten och hålla dig där långsiktigt”. Björn är en van kursledare inom kurser för SEO och skriver regelbundet spännande artiklar för vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sökmotoroptimering (SEO) för ditt företag.

Pineberry

Företagspresentation Pineberry

Sedan starten 2007 har Pineberry varit ett av Sveriges ledande byråer och utbildningsföretag inom sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonserig (SEM) och annonsering i sociala medier som Facebook och Instagram. Vi hjälper löpande över 300 kunder att nå bättre lönsamhet från Google och...


Läs mer och visa alla kurser med Pineberry

Kontaktuppgifter till Pineberry

Pineberry

Kungsgatan 55
111 22 Stockholm

Tel: 08-559 23 991
Mobil 0736-50 87 20

Recensioner
Bli den första att recensera Sökmotoroptimering (SEO) för ditt företag!

Liknande kurser