Lär dig läsa Akashakrönikan (med Soul Realignment®)!

Nihal Academy, Distans
Längd
22 timmar
Nästa kurstillfälle
Löpande start! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
22 timmar
Nästa kurstillfälle
Löpande start! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

nihal-academy-soul-realignment

Återupptäck ditt själsliga ursprung genom Akashakrönikan!

Du har kanske hört talas om Akashakrönikan, de Akasha-arkiven, eller Akashic Records? Kärt barn har många namn! Det man pratar om är i alla fall den oändliga informationsportal som håller all information om våra själar. Och all den informationen finns tillgänglig för dig! Du behöver bara lära dig HUR du får tillgång till den.

Med hjälp av Akashakrönikan kan du få reda på vem du är på själsnivå, dina andliga gåvor, vad du kom hit för att göra, vad du har varit med om i dina tidigare liv och hur de upplevelserna påverkar dig idag. Upplever du till exempel att du är med om samma sak, om och om igen, fast på olika sätt? Kanske lyckas du alltid attrahera in samma typ av partner som inte är bra för dig, kanske upplever du samma situationer på ditt jobb om och om igen (fast du byter till en ny arbetsplats). Kanske lyckas du inte attrahera in den där inkomsten du vill ha, trots otaliga försök, eller så lyckas du gång på gång dra på dig olika typer av hälsotillstånd du inte vill ha. Allt detta kan bero på att det finns energiblockeringar från något av dina tidigare liv som behöver rensas.

I den här kursen får du lära dig att ta fram den informationen som du behöver mest just nu, för att kunna skapa ditt liv så som du vill ha det! 

För sanningen är, att vi är skaparna av vår egen verklighet. Det är DU som skapar ditt liv, och ingen annan. 

Men för att kunna skapa det du verkligen vill i ditt liv, kan det vara bra att veta vilka "verktyg" du har att jobba med, vilket är dina andliga gåvor.

När du känner till och börjar jobba med dina andliga gåvor kan du börja leva ditt liv efter dina villkor. Du kan lättare välja vad du vill ha i ditt liv och inte. Du vet precis hur du ska göra för att välja bort relationer som inte längre tjänar dig, för att attrahera in nya karriärsmöjligheter och inkomstnivåer, eller för att förbättra din hälsa. 

Det kan också vara så att du tidigare gjort väldigt många val som går emot dina andliga gåvor, vilket skapar negativa karmablockeringar. Detta är anledningen till att vi tittar på våra tidigare liv, då många av de val vi gjort, som påverkar vad som dyker upp i vårt liv idag, är från ett tidigare liv som vi inte ens minns! Det här kan göra det mycket svårt för oss att förstå och ändra våra karmamönster, när vi inte ens kommer ihåg vad vi gjorde som orsakade de konsekvenser vi lever med idag..

Genom att jobba med Akashakrönikan och Soul Realignment® öppnar du upp ditt liv för nya möjligheter. Du kommer få lära dig mer om dig själv, vem du är och vad dina gåvor är. Med den här informationen finns det inga gränser för vad du sedan kan göra i ditt liv!

Vad är Soul Realignment®?

Soul Realignment® är den metod vi jobbar med genom kursen, för att hämta information genom Akashakrönikan. Det är en intuitiv metod för att hämta information och även rensa energiblockeringar via Akashakrönikan. Med Soul Realignment® kommer du få en tydlig struktur att utgå från när du gör läsningar i Akashakrönikan, som säger dig precis vad du behöver fråga om för att få fram den information som kan tjäna oss bäst i vårt liv just nu. Den information du får fram genom Soul Realignment® har alltid ett högt värde för oss och våra klienter, och kan hjälpa oss att skapa stor transformation i våra liv. 

Vad gör denna utbildning så unik?

Det finns gott om andliga kurser därute som ger oss information om hur vi kan öva upp vår medialitet, få tillgång till vår intuition och lära oss att använda attraktionslagen (för att nämna några få). Den här kursen går så mycket djupare än så, och kommer hjälpa dig att förstå din innersta, djupaste sanning om dig själv. Det kommer också hjälpa dig komma till insikt kring hur du skapar dina resultat i ditt liv idag, och vad du behöver göra för att skifta dem! Det bästa av allt är att du också kommer kunna göra detta för dina nära och kära, och även betalande klienter. 

Du kommer på ett väldigt kontrekt och tydligt sätt kunna hitta negativa karmamönster som hindrar oss från att skapa den upplevelse vi vill ha, och också rensa dessa för dig själv och dina klienter! Den här kursen håller stort transformationsvärde som skiljer sig mycket från många andra kurser.

När du gått klart kursen och blivit godkänd har du en färdig certifiering och kan börja jobba med betalande klienter direkt, och dessutom få väldigt bra betalt! På grund av det höga transformationsvärde som Soul Realignment® ger är det viktigt att sätta ett högt värde på läsningen så att det blir ett jämt utbyte mellan dig som practitioner och din klient.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Det här programmet är för dig som är redo att grunda din gudomliga sanning i din fysiska verklighet, och leva fullt ut som den gudomliga skapelse du är!

Inga förkunskaper krävs.

Den här kursen passar dig som har ett andligt intresse och vill lära dig att göra läsningar i Akashakrönikan, samt utveckla din intuition och mediala förmågor.

Kursen passar även dig som jobbat mycket med din intuition och medialitet, då det är en väldigt fin metod att kombinera med andra andliga metoder, som till exempel healing, hypnosterapi, mediumskap, tarot-läsningar, coaching, samtalsterapi osv.

Kursen skiljer sig också från många andra kurser där man jobbar i Akashakrönikan, så även om du känner till och har varit inne i Akashakrönikan sedan innan så kan denna kurs vara för dig!

Kursintyg

Efter avklarad kurs blir du Certifierad Soul Realignment® Practitioner och erhåller ett diplom, så att du kan jobba med betalande klienter om du väljer detta. Du kan även gå kursen bara för din egen skull och då helt enkelt hoppa över certifieringen.

Kursinnehåll

Detta ingår i utbildningen:

*11 videolektioner

*Skriftligt material (som PDF:er, samt en kursmanual som skickas via post till dig)

*1 privat mentorsamtal med mig (Lotta Halvarsson, din mentor under kursens gång)

*Gruppsamtal varannan vecka med alla studenter som ingår i vår svenska Soul Realignment®-communtiy!

*En "Intoning" till Akashakrönikan, för att göra det enklare för dig att utföra korrekta och tillförlitliga läsningar (detta är den "hemliga ingrediensen" som gör just Soul Realignment® till en så träffsäker metod, och något som är helt unikt endast för det här programmet!)

*BONUS!
Som en bonus ingår det även en "mini-läsning" som du får av mig via mail. Jag kommer kolla upp din unika själsinformation direkt i början av kursen, så att du kan ha med dig den informationen när du själv tar dig igenom kursen!

Detta ingår i onlinekursen:

Lektion 1: Soul Realignments® grundprinciper
Du kommer få lära dig grundprinciperna kring Soul Realignment®, vad det handlar om och vad vi menar när vi pratar om själsstrukturer, medvetenhet, dimensioner, vitalkraftsenergi och Akashakrönikan. I den här första delen kommer du få en grundläggande förståelse för de principer som utgör Soul Realignment®. 

Lektion 2: Tillgång till Akashakrönikan
I den här delen kommer du få lära dig hur du får tillgång till Akashakrönikan, och vems själsregister du kan få tillgång till. Du kommer också få en attunement ("intoning") till Akashakrönikan, för att kunna få korrekt och tillförlitlig tillgång till ditt och dina klienters själsregister. I vissa fall kan det finnas blockeringar som hindrar oss från att se den sanna informationen i en persons själsregister, så i den här delen kommer du också få lära dig om det och hur och när du kan kringå det för att få korrekt tillgång.

Lektion 3: Själsprofil, Energicenter
I den här lektionen kommer du få lära dig om hur vår själsstruktur är uppbyggd, och vilka energimässiga kvalitéer vår själ består av. I våra energicenter hittar vi information om våra andliga gåvor, och genom vilka energier vi är menade att uttrycka oss själva i vår fysiska verklighet.

Lektion 4: Själsprofil, Själsgrupper
Denna lektion består av information om de olika själsgrupper som finns på vår planet idag! Här får du lära dig mer om själens ursprung, vad det betyder för oss och hur det påverkar oss i vårt dagliga liv. Ett stort ämne med mycket värde då vi går igenom alla själsgrupper i detalj!

Lektion 5: Fortsättning av själsprofil
I lektion 5 fortsätter vi gå igenom andra aspekter av vår själsprofil. Här får du lära dig hur du kan se hur pass mycket vi lever i linje med vår sanna själsstruktur och om vi har valt en väg som går lite utanför våra energicenter i det här livet. Vi kommer också gå igenom lagen om karma och din intuitiva utveckling.

Lektion 6: Blockeringar & Begränsningar
I lektion 6 och 7 kommer vi gå igenom (i stor detalj!) alla blockeringar och begränsningar vi kan dra på oss när vi inte lever i linje med vilka vi är på själsnivå. Vi kommer gå igenom negativa karmamönster från tidigare liv, och hur de kan fortsätta påverka oss i våra liv idag. 

Lektion 7: Blockeringar & Begräsningar - fortsättning!
Vi fortsätter gå igenom blockeringar. Det finns en hel del att gå igenom då detta är den mest transformerande aspekt av Soul Realignment®-arbetet. Vi går igenom blockeringar både från tidigare liv, och även sådant vi kan ha skapat i vårt nuvarande liv. 

Lektion 8: Sätta ihop karmamönster
I den här lektionen kommer vi gå igenom hur du kan skapa en helhet av de blockeringar du tidigare har hittat, och se precis vilka val som format dessa begränsningar för oss! Du kommer lära dig att få fram historier från tidigare liv och hur du sedan kan presentera din läsning för betalande klienter. 

Lektion 9: Fastighetsrensning
Som en bonus kommer du också få lära dig hur du kan göra energirensningar i fastigheter. Våra hem är en plats för återhämtning och kan vara mycket heliga för oss, vilket gör att det påverkar oss otroligt mycket om det finns negativa influenser i våra hem. I den här lektionen får du lära dig hur du kan rensa bort negativa energier från hus, lägenheter och andra fastigheter. Detta kan vara ett bra komplement att erbjuda dina klienter efter de fått sin Soul Realignment® läsning, för att rensa både själen och hemmet från negativa influenser!

Lektion 10: Energirensning
I den här delen får du lära dig hur du rensar en klients själsregister från negativa blockeringar och begräsningar, för att sedan kunna komma tillbaka i linje med vår sanna själsstruktur. 

Lektion 11: Klientkommunikation
Den här sista lektionen har nyligen lagts till som en bonus, för att du ska lära dig mer om hur du kan presentera en läsning på ett bra sätt till dina betalande klienter. Vi går igenom tips och trix för att få till en bra kommunikation som ger högt transformationsvärde för dina klienter.

Kostnader

När du registrerar dig via kurser. se får du 5000 kr rabatt på kurspriset!

Ordinarie pris: 14 997 kr

Ditt pris: 9997 kr!

Du kan också välja att delbetala kursen på 4 månader och betalar då 2874 kr/mån.

Detta erbjudande gäller fram tills den 27:e februari!

Om du vill ta del av erbjudandet eller har några frågor, kontakta mig genom att fylla i en intresseanmälan, eller klicka på "Beställ information", så hör jag av mig till dig!

Kursledare

Lotta Halvarsson är utbildad Soul Realignment® Facilitator och jobbar som andlig lärare och vägledare. Hon har sedan 2018 livnärt sig helt och fullt på sina andliga gåvor, och utbildar nu andra att göra detsamma.

Genom Akashakrönikans kraftfulla visdom ger hon dig enkla och handfasta tekniker för att du själv ska kunna blomma ut som den kraftfulla skapare du faktiskt är!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig läsa Akashakrönikan (med Soul Realignment®)! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
Maude Ronge
17 feb 2022
En utbildning med mersmak

Är man nyfiken på Akashakrönikan är detta helt klart en fantastiskt bra utbildning! Materialet är lättöverskådligt, och Lottas (kursledare) översättning gör att du aldrig behöve...

Visa hela
5/5
Therese
16 feb 2022
Tydligt, väl genomarbetat och spännande!

Jag kan varmt rekommendera Nihal Academy. Kursen är mycket väl planerad och har en tydlig struktur. Har man funderingar på att utvecklas i det andliga och börja ha klienter är S...

Lotta
16 feb 2022
Tack Therese för den fina recensionen! :)
Visa hela
5/5
Helena
15 feb 2022
Mycket hamnade på plats!

Vilken lättnad att det som var så unikt med mej faktiskt egentligen delvis är min största styrka, inte något att försöka jobba bort! Skönt att känna igen sina fallgropar också, ...

Lotta
16 feb 2022
Tack Helena för din fina recension! :)
Visa hela