Visa kurser.se som: Mobil

Öppen scen - Blå Scenen 10 år 🎈

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
1 timme
2019-11-18 15:00
0 SEK

Kursbeskrivning

Blå scenen vid stadsbiblioteket i Gävle firar under hösten 10 år! Kom och fira med oss. Varför inte medverka uder vår "öppna scen", måndag 18 november.

I november under v. 47 uppmärksammas Blå Scenen med ett brett och varierat program, vid sin nu så självklara plats vid avdelningen för musik och film inne i på stadsbibblan. Har du under måndagskvällen (18 nov) lust att fira 10-åringen är du mycket välkommen att medverka. Spela en låt eller två. Vi står för en grundläggande back line (trummor, basförstärkare, gitarrförstärkare) och all övrig teknik såsom PA och monitorer.
Anmäl dig nu!

Vi på Medborgarskolan har sedan första spelningen på Stadsbiblioteket, varit stolta medarrangörer av Gävles mest varierade scen. Här har metal varvats med folkmusik och elektroniskt brottats/kramats med jazz. Vi har sett skolor, soloartister och större ensembler gjort fantastiska spelningar och under några fredagar (var det 2014?) körde vi även lunchdisco!

Stort tack till personalen på Gävle Bibliotek som med stort hjärta och engagemang kastat sig in i både omöjliga och ibland motarbetade projekt.
Summa summarum = allt är möjligt på Blå Scenen!

Grattis i förskott
/Emil

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Öppen scen - Blå Scenen 10 år 🎈.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Öppen scen - Blå Scenen 10 år 🎈!