Visa kurser.se som: Mobil

Erik Axl Sund - Blå Scenen 10 år 🎈

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
1 timme
2019-11-19 19:00
0 SEK

Kursbeskrivning

Blå scenen vid stadsbiblioteket i Gävle firar under hösten 10 år! Möt författarduon Jerker Eriksson och Håkan Axlander Sundquist, vars böcker ges ut under pseudonymen Erik Axl Sund.

I november under v. 47 uppmärksammas Blå Scenen med ett brett och varierat program, vid sin nu så självklara plats vid avdelningen för musik och film inne i på stadsbibblan.

Erik Axl Sund debuterade med den kritikerrosade trilogin (Kråkflickan, Hungerelden och Pythians anvisningar) om Victoria Bergman som sålts till över 35 länder, bland annat till amerikanska Knopf Publishing och som redan hyllas runtom i Europa. I maj 2014 kom den första boken i deras trilogi – Glaskroppar.

Hösten 2019 kommer den efterlängtade, andra delen Dockliv, där vi får följa Kevin Jonsson som arbetar med ett fall där en person kallad Dockmästaren använt sig av falska identiteter på chattsidor för att tvinga till sig bilder och filmer på unga tjejer. Sökandet leder honom till Nova och Mercy, två 16-åriga tjejer på ett HVB-hem. Plötsligt avviker flickorna från behandlingshemmet och under jakten efter dem rasar Kevins värld samman.

---

Vi på Medborgarskolan har sedan första spelningen på Stadsbiblioteket, varit stolta medarrangörer av Gävles mest varierade scen. Här har metal varvats med folkmusik och elektroniskt brottats/kramats med jazz. Vi har sett skolor, soloartister och större ensembler gjort fantastiska spelningar och under några fredagar (var det 2014?) körde vi även lunchdisco!

Stort tack till personalen på Gävle Bibliotek som med stort hjärta och engagemang kastat sig in i både omöjliga och ibland motarbetade projekt.
Summa summarum = allt är möjligt på Blå Scenen!

Grattis i förskott!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Erik Axl Sund - Blå Scenen 10 år 🎈.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Erik Axl Sund - Blå Scenen 10 år 🎈!