Visa kurser.se som: Mobil

Starta eget företag

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Enköping
9 timmar
2019-11-05 16:00
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Funderar du på att starta eget företag? Att starta eget är ett spännande och utmanande äventyr med många möjligheter. Men vilka skyldigheter och rättigheter har du som företagare? Vad bör du tänka på och hur gör du för att komma igång? I den här kursen går vi igenom hela processen för att du ska kunna komma igång på bästa sätt!

Innehåll:

  • Affärsidé
  • Affärsplan
  • Olika företagsformer
  • Registrering av företag
  • Budgetering
  • Grundläggande företagsekonomi

Upplägg:
Vi träffas en gång i veckan tre veckor i följd. Vi varvar teori med praktik.
 
Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial:
Ta med din egen laptop eller bärbara dator.

Kursledare:
Martin Löfgren har drivit olika företag från 1984 när han startade sitt första företag, har gjort en tuff resa inom företagsvärlden med både framgångar och framförallt motgångar som berikat hans kunskaper, blev årets företagare 2000 i Uppsala och driver idag ett specialsnickeri utanför Uppsala. Han skönmålar inte företagslivet utan den hårda affärsvärlden belyses på roligt men allvarligt sätt så att man tänker till lite extra om man skall starta eget företag. Att lyssna på honom är en utmaning och många skratt och tårar kommer fram under kursen som är väldigt personlig mellan läraren och eleven.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuel utveckling.


Bra att veta:
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Vi erbjuder kostnadsfri elbetalning i upp till tre månader. Skriv i meddelanderutan vid din anmälan om du önskar delbetala.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Starta eget företag.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Starta eget företag!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner