Visa kurser.se som: Mobil

Sätt upp en pjäs - kurs för vuxna från 17 år. Antal tillfällen: 12.

Kulturstationen
Kursinformation
Plats: Göteborg
Längd: 12 tillfällen
Pris: 2 095 SEK

Kursbeskrivning

Vill du testa att vara med i ett pjäsarbete från början till slut under ledning av en regissör?

Under den här kursen får du möjlighet att fokusera på hur ett pjäsarbete går till. Hur jobbar man med manus? Hur jobbar man som en ensemble och hur använder man improvisation för att få fram en föreställning är några av de saker vi kommer fokusera på under den här kursen.

Metoderna vi jobbar med kommer till stor del från Stanislavskijs teaterträning och inriktar sig på naturalistisk teater. Hur vi återskapar verkliga känslor och relationer på scenen.

Vi kommer träffas vid 12 tillfällen men kursen kräver viss manusträning utanför kurstillfällena. I slutet av terminen spelar vi upp pjäsen för publik.

Kursen passar dig som har viss erfarenhet av teater eller liknade scenvana men även nybörjare välkomnas för en unik gruppsammansättning. Den passar också dig som är aktiv inom andra scenkonster och som vill utöka din portfolio med skådespel.

För att pjäsen ska passa dig som deltagare så väl som möjligt så ber vi dig skicka med önskemål om vilken sorts pjäs du är intresserad av att sätta upp tillsammans med din anmälan.

Dag/tid: Måndagar 19.10-20.40 (90 min)

Antal gånger: 12

Plats: Karl Johansgatan 146, Hus A1, Vagnhallarna Majorna.

Lärare: Johanna Blom

Pris: 2095 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sätt upp en pjäs - kurs för vuxna från 17 år. Antal tillfällen: 12..

Kulturstationen

Kulturstationen_toppic

KULTURSTATIONEN

VÄLKOMMEN TILL KULTURSTATIONEN! Kulturstationen är en del av Musikutveckling i Göteborg AB. Musikutveckling vänder sig till barn, ungdomar och vuxna i syfte att utveckla och inspirera. Vi är ett expanderande företag, som driver tre musikhus i Göteborg: Kulturstationen • Karl Johansgatan...


Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Kontaktuppgifter till Kulturstationen

Kulturstationen

Karl Johansgatan 146
414 51 Göteborg

Intresseanmälan

För att få mer information om Sätt upp en pjäs - kurs för vuxna från 17 år. Antal tillfällen: 12., fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns inga recensioner för Sätt upp en pjäs - kurs för vuxna från 17 år. Antal tillfällen: 12.

Arrangörsrecensioner
          (4,5)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner