Jazzgitarr – Individuell undervisning

Kulturstationen, i Göteborg
Längd
Fyra lektioner per månad, kursen löper på tills du säger upp lektionerna
Pris
2 600 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Längd
Fyra lektioner per månad, kursen löper på tills du säger upp lektionerna
Pris
2 600 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Jazzgitarr

Kursen Jazzgitarr riktar sig till dig som har spelat gitarr ett par år och vill utveckla dina färdigheter inom jazz. De områden du kommer beröra inom jazzen är exempelvis repertoarkännedom, improvisation och harmonilära. Kursens innehåll är bland annat att spela låtar genom ackompanjemang och melodispel samt notläsning, improvisation och en hel del annat!  

Plats: Kulturstationen, Karl Johansgatan 146, hus A3 
Dag: Torsdag eftermiddag

Priser

Som elev får du en faktura i månaden för fyra undervisningstillfällen per månad. Kursen är fortlöpande och avslutas inte förrän du skickar in en avanmälan via mail.

Lärare

Tobias Grim håller i kursen Jazzgitarr och han är utbildad gitarrist vid Skurups folkhögskola samt Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.

Han har släppt den kritikerrosade skivan "Brazil Lines" i eget namn på Imogena records och spelat på flera jazzklubbar och festivaler i Skandinavien, exempelvis Stockholm Jazzfestival och Köpenhamn Jazzfestival. Kursen tar upp viktiga moment inom jazzgitarrspel som improvisation, chordmelody, standard repertoar, olika stilar inom traditionell och modern jazz. Eleven har stor möjlighet att påverka undervisningens innehåll.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Höst

  • Kurs
  • Göteborg

Vår

  • Kurs
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Jazzgitarr – Individuell undervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturstationen
Sockerbruket 27
414 51 Göteborg

Välkommen till Kulturstationen!

Kulturstationen är en del av föreningen Villa Vulkan. Vi brinner för att fler ska få utöva och uppleva kultur. Kulturstationen har kurser för barn, unga och vuxna som vill spela instrument, dansa eller spela teater. Villa Vulkan vill bidra till ett rikare...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Highlights