Teaterkurs 14-17 år 

Kulturstationen, i Göteborg
Längd
12 tillfällen
Pris
2 900 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 tillfällen
Pris
2 900 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Teaterkurs: 14-17 år 

Välkommen till en teatergrupp för dig som är 14-17 år. Vi ger dig verktygen för att följa din fantasi, förstärska din närvaro och bygga starka samarbeten med andra. Alla stöttar varann och vi skapar en trygg grupp där alla kan växa tillsammans. Genom att bejaka varandras idéer utvecklar vi kreativitet och lyhördhet. 

Vi jobbar med att utforska teaterns rika landskap i form av improvisationsövningar och gestaltning. Hur kommer en föreställning till? Hur skapas en historia? Du får träning i att tala inför människor, skapa karaktärer, arbeta fysiskt med kropps-och rumsuppfattning samt jobba med mask. Allt under vägledning av vår pedagogiska och inspirerande teaterlärare.

Förkunskaper: Det här är en fortsättningsgrupp där många deltagare har gått hos oss förut.Men det är inget krav att du har gått på teater tidigare. Det viktiga är att du vågar vara med och prova och att du tycker det är kul att uttrycka dig kreativt. Vi ser fram emot att utforska teater tillsammans!

Plats: Kulturstationen, Sockerbruket 27, Majorna 

Dag: Torsdag 18:30-20:00 (90 min)

Lärare: Peter Jägbring
Peter är frilansande skådespelare, regissör och teaterlärare. Peter är utbildad på Ecole Jacques Lecoq i Paris och fördjupningskurser i bl.a. mask och clown. Han har som teaterlärare arbetat på bl.a. Folkuniversitet, Studiefrämjandet, Kultursommarjobb och Skapande skola m.m. Allt sedan 2003 har Peter frilansat som skådespelare, regissör och musiker, samt drivit de egna teatergrupperna Allikateatern och Teater Enkor. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Vår

  • Kurs
  • Göteborg
  • Svenska

Höst

  • Kurs
  • Göteborg
  • Sista ansökan: Boka redan idag, det brukar bli kö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teaterkurs 14-17 år  och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Katarina
02 jun 2023

Jättebra, perfekt, jätteroligt! Roligt att ha mycket improvisation!

Kulturstationen
Sockerbruket 27
414 51 Göteborg

Välkommen till Kulturstationen!

Kulturstationen är en del av föreningen Villa Vulkan. Vi brinner för att fler ska få utöva och uppleva kultur. Kulturstationen har kurser för barn, unga och vuxna som vill spela instrument, dansa eller spela teater. Villa Vulkan vill bidra till ett rikare...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Highlights