Fotokurs bildkomposition - Visuell Kraft

Längd
1 dag
Pris
1 890 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
24 September (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 dag
Pris
1 890 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
24 September (+5 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Från 1 890 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Fotografera enkla motiv kvalitativt

icepic fotokurser sedan 2001

(Jag har ett tiotal samlade kurs rubriker här på kurser.se och många fler på hemsidan icepic.se Allt från endagskurser till längre utbildningar och fotoresor)

Bildkomposition med stadsmotiv så att vi kan fotografera i lugn och ro. Jag presenterar några fasta motiv med bakomliggande förklaring kring vad som skall uppnås. Det brukar ta en stund att nå godkänt resultat. Lärdomen nås via de mindre lyckade bildkompositionerna som i sin tur leder till att du ser och förstår skillnaderna. Utöver detta finner vi ut alla möjliga spännandet stadsmotiv och försöker omsätta kunskaperna så gott det går med liknande fotograferings flöde!

Kursen förklarar hur tänk och användningsområde fungerar med bildkompositionens olika regler. Därefter gör vi beprövade fotoövningar som visar hur mycket mer visuell kraft dina motiv kan återge. Genom att pusha balanserade gränser och bryta en smula mot givna regler tar vi ut svängarna mot kreativt skapande. Med denna insikt kan du sedan nyansera ditt bildspråk i önskvärd riktning och med all säkerhet skapa fler bilder med pricken över i.

 

Kostnader

Kursavgift Per/pers. 1890 kr.

Köp ett snyggt presentkort och ge bort en fotokurs!

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se.
 
icepic

Kursledare

De senaste 25 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Porträtt Selfie

Övrigt

Medlem i SFF

*Se även nyheter och samtliga utvecklingskurser under "Roliga & genomtänkta fotokurser 2010"

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fotokurs bildkomposition - Visuell Kraft och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
Richard Kollig
17 maj 2023
Visuell kraft, en givande upplevelse.

Det var en effektiv och rolig kurs i bildkomposition. Efter en kort stund i teori gick direkt över till fotograferandet i Stockholm. Jag fick med Marcus hjälp öva på att ändra ...

Visa hela
5/5
Hasse R
26 sep 2022
Inspirerande

Behövde inspiration för nystart av mitt fotointresse. Marcus kurs var perfekt. Med personlig handledning och uppmuntran fick jag lära mig ta bättre bilder - hur jag kan komponer...

Visa hela
5/5
Sara Modig
22 nov 2021
Jättebra kurs

Wow! Att få dyka ner i fotograferandets grammatik under Marcus pedagogiska och personliga guidning har gett mig en helt ny förståelse för Bilden. Nu fattar jag så mycket bättre ...

Visa hela