Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Illustration Distans

Forsbergs Skola
Kursinformation
Distans
6 tillfällen
10 500 SEK

Kursbeskrivning

Illustration distans

Forsbergs distanskurs i illustration är en utbildning på distans som vänder sig till dig som vill utveckla din talang och skapa arbetsprover. Övningarna utmanar kursdeltagaren att redan i första brevet utveckla sitt eget maner mot ett kvalificerat tecknande. Kursbreven erbjuder en bredd av uppgifter, som motsvarar de uppdrag en professionell illustratör kan möta. Kursen passar både de med eller utan tidigare erfarenheter.

Kursen omfattar totalt 6 kursbrev. Breven innehåller information, exempel, tips och råd som kan inspirera samt uppgifter som ska lösas. Varje uppgift har olika svårighetsgrad. Du kan välja vilken av uppgifterna som passar dig bäst och du väljer själv svårighetsgrad i de olika breven. Elevernas lösningar från tidigare uppgifter redovisas. Beräknad arbetstid är cirka 2–6 timmar per vecka. Breven ska lösas inom cirka 2 veckor. Vi skickar breven via mail. Din lärare bedömer och returnerar dina lösningar tillsammans med personliga kommentarer. 

Innehåll:

1: Komposition. 2: Färg. 3: Skisstekniker. 4: Barnbok. 5: Bokomslag 6: Portfolio & egen grafisk profil. 7: Redaktionell illustration. Ordningen på breven kan variera.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursintyg

Alla elever erhåller diplom efter godkänd arbetsinsats.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Illustration Distans.

Forsbergs Skola

Forsbergs Skola

Vår filosofi

Forsbergs Skolas målsättning är att utbilda de mest eftertraktade och nyskapande kreatörerna inom reklam, copywriting, spel  och grafisk design. Fokus ligger på ”Learning by doing”, en pedagogik som går ut på att elever inte bara ska kunna skapa utifrån de...


Läs mer och visa alla kurser med Forsbergs Skola
Recensioner
Bli den första att recensera Illustration Distans!

Liknande kurser