Visa kurser.se som: Mobil

Konst för barn och ungdom från ca 11 år och uppåt, nybörjare och fortsättning

Art4u i Kungsbacka
Kursinformation
Kungsbacka
10 tillfällen
Höst 2021 start v.37 Måndag 18.00-20.15, onsdag, torsdag 18.45-21.00
2 100 SEK
Akryl och keramik för barn.

Kursbeskrivning

Måleri, teckning och keramik för barn. Nybörjare och mer avancerade elever går tillsammans och ser och lär av varandra.

Upplägg

Kursen innehåller 2 skulpturtillfällen, 2 gång dekorering av keramiken de resterande gångerna målar vi med akryl på uppspänd duk, akvarell på pappret, tecknar mm. Alltså är kursen uppdelad i 10 tillfällen, med 2 timmar och en kvart per tillfälle. 

Alla kurser mixas med nybörjare och fortsättningselever, då vi jobbar på individuell nivå med eleverna. Alla elever deltar i vår terminskurs i slutet av varje termin.

Vi arbetar mycket efter bilder för att lära eleverna att lösa olika tekniker inom måleriet. Vi målar mest med akrylfärg på uppspänd canvas. Alla elever som börjar kurserna får välja en bild av Modigliani att måla av på sitt sätt, för att känna att konst är inte så himla svårt. Sen får de själva välja vad som skall målas, med lite hjälp från personalen. Vi jobbar individuellt, med det som känns bra för eleven. Det brukar börja med mycket djur och går sakteligen över till andra uttryck ock så småningom hittar dom vad som är deras stil.

Vi anordnar kalas, events och studiedagar. Varmt välkommen!

Plats

Lokal; Sommarlustskolans källare, Sommarlustvägens parkering, centrala Kungsbacka.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Barn ca 11 år och uppåt, nybörjare och fortsättning.

Kursledare

Helena Wikland Skårbratt fick Kungsbacka Kommuns Kulturpris 2008 för sitt arbete med konst och barn. Oksana Fedorenko är skulptör, har studerat på KV och Göteborgs  Konstskola.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Konst för barn och ungdom från ca 11 år och uppåt, nybörjare och fortsättning.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Matilda
Min dotter började i nybörjargrupp med lite yngre barn. Nu har hon precis påbörjat grupp 2. Hon älskar att gå dit. Helena är helt fantastisk och utmanar min dotter till att våga prova nytt och utveckla sig själv. Helt fantastiskt!
Elin
Fantastiskt! Härlig stämning & ljuvliga lärare! Barnen får testa på flera olika tekniker & konstformer vilket ger en spännande bredd i kursen. Dottern längtar till varje tillfälle!
Marcus H
Min dotter gör sin fjärde termin och stortrivs! Härlig lokal med trevlig och inspirerande kursledare!

Art4u i Kungsbacka

Art4u, konstkurser för barn och ungdom, startade 1999 av Helena Wikland Skårbratt och har sedan dess haft konstkurser för barn och ungdom från 5 ½ år och uppåt. Nybörjare och mer avancerade elever går tillsammans och ser och lär av...


Läs mer och visa alla kurser med Art4u i Kungsbacka

Kontaktuppgifter till Art4u i Kungsbacka

Art4u i Kungsbacka

Sommarlustvägen 2
434 46 Kungsbacka

Tel: 0708-710903 Helena
Mobil 0768677080 Oksana

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Konst för barn och ungdom från ca 11 år och uppåt, nybörjare och fortsättning, fyll i följande uppgifter: