Visa kurser.se som: Mobil

Berghs Upgrade – Digital försäljning

Berghs School of Communication
Kursinformation
Distans
84 timmar
56 250 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

Bredda din kompetens inom digital försäljning! I takt med att e-handel växer i bransch efter bransch expanderas behovet av kompetens inom digital försäljning. På programmet Digital försäljning gör du under 12 veckor en djupdykning i den digitala världens möjligheter.

Om utbildningen


Digital försäljare är en yrkesroll som efterfrågas kraftigt i de allra flesta branscher i takt med att allt fler företag utvecklar sin organisation med nya ansvarsområden eller hela avdelningar fokuserade på digital strategi och försäljning. Utbildningen fokuserar på digital försäljning och en ökad affärsförståelse för att kunna specialisera sig inom online försäljning.

Kunskapsområden som digital säljstrategi, processer, verktyg för att planera aktiviteter och optimera för konvertering. Under utbildningen startar du en e-handelsajt för att testa praktiskt.

Programmet innehåller följande kurser:
  • Berghs DEV – Berghs DEV syftar till att utveckla sin professionella roll och reflektera över sin lärprocess.
  • Digital försäljning – kunskap om hur det digitala ekosystemet hänger ihop och vilka synergieffekter som kanalerna kan generera.
  • Digital marknadsföring och datadrivna kampanjer – konkretisera det digitala landskapet och skapa förståelse och praktisk kunskap för vilka komponenter och verktyg som finns inom digital marknadsföring.
  • Analys och konvertering – kunskap praktiskt användning av de ledande analysverktygen, identifiera vad som är relevant att mäta, samt hur man utvärderar en besökares beteende.
  • E-handel i praktiken – inspiration och värdefulla insikter för att lära sig skapa en fungerande e-handel.

Pedagogisk modell

Berghs pedagogik är praktiskt baserad med yrkesverksamma lärare och casebaserade uppgifter att lösa individuellt eller i grupp. Pedagogiken bygger på samtalet med ett ansvar för sitt eget såväl som gruppens lärande. Vår metodik handlar om att praktiskt lösa uppdrag, presentera lösningar, få feedback och reflektera. Vissa uppgifter kan löpa parallellt och sträcka sig över flera veckor. Den första veckan startar med kursen Berghs DEV som ger dig verktyg att förstå sig själv, och därmed andra bättre. Att förstå sin lärandestrategi något vi jobbar med under hela utbildningen.

Vem är utbildningen för?

Kursen riktar sig till etablerade säljare och kommunikatörer med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom sälj, marknadsföring eller kommunikations­branschen för att ha grundförutsättning att koppla på nya kunskaper.

Genom att få strukturerade metoder och kunskap om olika verktyg ges du möjligheten att efter utbildningens slut kunna söka jobb som Digital säljare, Online Sales Manager, E commerce manager beroende på tidigare erfarenhet. Du kommer också att bredda dina kontakter i branschen under utbildningens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Berghs Upgrade – Digital försäljning.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer och visa alla kurser med Berghs School of Communication

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Berghs Upgrade – Digital försäljning!

Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 134 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Berghs Upgrade – Digital försäljning, fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser